Κόσμος

Πούτιν: Δεν χρειάζεται να κάνει τεστ κορονοϊού γιατί… νιώθει περίφημα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πούτιν είναι καλά, η Ρωσία έχει ανακοινώσει ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν 199 κρούσματα,  πολύ λιγότερα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, αλλά ο αριθμός των κρουσμάτων αναμένεται να αυξηθεί απότομα τις επόμενες μέρες.

Η Ρωσία καταβάλλει εργώδεις προσπάθειες να πείσει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι χαλκέντερος.

Τον έχουμε δει να κάνει ή να παίζει χόκεϋ…

PUTIN HOCKEY ON ICE REUTERS

Putin hokey twitter

να κάνει ιππασία…

putin aloga

ή να αγωνίζεται στο καράτε.

putinjudo

Σιγά μην τον εμπόδιζε ο κορονοϊός… Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει υποβληθεί σε τεστ του νέου κορονοϊού και δεν χρειάζεται να κάνει ένα τέτοιο τέστ καθώς είναι υγιής και δεν παρουσιάζει συμπτώματα, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

«Ο πρόεδρος Πούτιν δεν είναι αναγκαίο να υποβληθεί σε τέστ κορονοϊού, επειδή ο ίδιος, δόξα σοι ο Θεός, νοιώθει περίφημα και συνεχίζει να εργάζεται με βάση το πρόγραμμα του» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Βέβαια για να προστατευτεί καλού κακού ελέγχεται όποιος έρχεται σε επαφή μαζί του. Για παράδειγμα οι εργάτες της γέφυρας της Κριμαίας, του οποίους ο πρόεδρος Πούτιν βράβευσε στις 18 Μαρτίου στην Σεβαστούπολη.

click4more: Πούτιν: Έκανε μόδα! Φωτογραφίζονται γυμνοί από τη μέση και πάνω

«Πράγματι, έτσι έγινε. Θεωρούμε ότι αυτά είναι επιβεβλημένα μέτρα πρόληψης. Για να μπορεί ο πρόεδρος Πούτιν να συνεχίσει να εργάζεται με βεβαιότητα, όλοι όσοι τον περιβάλλουν, πρέπει να λαμβάνουν μέτρα πρόληψης» δήλωσε ο Πεσκόφ.

Η Ρωσία έχει ανακοινώσει ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν 199 κρούσματα, που είναι πολύ λιγότερα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Αλλά ο αριθμός των κρουσμάτων αναμένεται να αυξηθεί απότομα τις επόμενες μέρες, ενώ ένα άτομο που είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό έχει πεθάνει.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, είχε δηλώσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο ίδιος είχε κάνει τεστ κορονοϊού όπως και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Κρεμλίνου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ελπίδες για συμφωνία Τραμπ – Ιράν «απογείωσαν» τη Wall Street που έκλεισε με ιστορικό ρεκόρ
Οι επενδυτές »βλέπουν» προοπτικές συμφωνίας μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης για τη λήξη της σύρραξης και την αποκατάσταση των ενεργειακών ροών μέσω των κρίσιμων Στενών του Ορμούζ
Wall Street
«Μήνυμα ισχύος» των ΗΠΑ στην Κούβα - Έστειλαν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz στην Καραϊβική
Δεν είναι τυχαία η άφιξη του αεροπλανοφόρου στη νότια Καραϊβική, την ίδια ημέρα που το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο
Πλοίο