Κόσμος

Πούτιν και Τραμπ θα μιλήσουν τηλεφωνικά σήμερα το αργότερο μέχρι τις 5 σύμφωνα με το Κρεμλίνο

Ο Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε χθες πως ίσως έχει κάτι να ανακοινώσει εντός της ημέρας

Σε λίγες ώρες κρίνεται το μέλλον της Ουκρανίας, καθώς το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα Τρίτη κάποια στιγμή από τις 15:00 μέχρι τις 17:00.

Οι πρόεδροι Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ 15:00 και 17:00 ώρα Ελλάδας σήμερα για να μιλήσουν για τη διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία και την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, όπως δήλωσε το Κρεμλίνο.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι υπάρχει ήδη «κάποια κατανόηση» μεταξύ των δύο ηγετών, με βάση την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στις 12 Φεβρουαρίου και τις επακόλουθες επαφές σε υψηλό επίπεδο μεταξύ των δύο χωρών.

«Αλλά υπάρχει επίσης μεγάλος αριθμός ερωτημάτων αναφορικά με την περαιτέρω εξομάλυνση των διμερών μας σχέσεων και τη διευθέτηση στην Ουκρανία. Και όλα αυτά θα πρέπει να συζητηθούν από τους δύο προέδρους (Πούτιν κα Τραμπ)», δήλωσε ο Πεσκόφ σε δημοσιογράφους.

«Οι ηγέτες θα μιλήσουν για όσο κρίνουν ότι είναι απαραίτητο», δήλωσε ο ίδιος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «plan B» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν η κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Υπάρχει σχέδιο Β, αλλά πρέπει να εργαστούμε για το σχέδιο Α. Γιατί διαφορετικά, εάν επικεντρωθούμε στο σχέδιο Β, (αναπόφευκτα) αυτό θα συμβεί», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας
Η Κάγια Κάλας
Έντεκα τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση, από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος στην Κοπεγχάγη
«Το αυτοκίνητο χτύπησε έναν ποδηλάτη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κοντά σε ένα καφέ όπου υπάρχει εξωτερικός χώρος σαν βεράντα, όπου έριξε κάτω και άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε η αστυνομία
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο Sortedam Dossering, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, Κοπεγχάγη, Δανία