Κόσμος

Που το πας πατέρα το παιδί; Απίστευτες ΦΩΤΟ από τις πλημμύρες στη Βρετανία

Η Daily Mail αναρωτιέται αν πρόκειται για τον «πιο ηλίθιο άνθρωπο στη Βρετανία». Η ουσία είναι πως η φωτογραφία του έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Ενώ όλοι στη Βρετανία παίρνουν κάθε πιθανό και… απίθανο μέτρο για να μην πληγούν από τις πλημμύρες που σαρώνουν τη χώρα, ένας πατέρας αποφάσισε να βγάλει βόλτα το κοριτσάκι του.



Το έβαλε στο καρότσι και ξεκίνησε. Και θεώρησε καλό να περάσει από την ακροθαλασσιά του Σάντερλαντ, την ώρα που πελώρια κύματα έσκαγαν στις προβλήτες. Για καλή του τύχη, ούτε το παιδί, ούτε εκείνος έπαθαν τίποτα. Για κακή του τύχη, τον «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός κι έγινε βούκινο!

Πέρα από το γελοίο ή ηλίθιο του πράγματος, οι πλημμύρες στη Βρετανία αφήνουν πίσω τους τρεις νεκρούς: έναν 64χρονο άνδρα, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ενώ ψάρευε στις όχθες του ποταμού Τες, έναν αστυνομικό και μια γυναίκα που πνίγηκαν στην Ιρλανδία.


Στην Κορνουάλη, ένα 13χρονο κορίτσι επίσης παρασύρθηκε όταν βγήκε βόλτα με το σκύλο της. Ευτυχώς, βρέθηκε ζωντανή.

Στο Δουβλίνο πλημμύρισαν τα πάντα! Ακόμη και οι σταθμοί του μετρό. Σε διάστημα 24 ωρών έβρεξε όσο θα έβρεχε υπό κανονικές συνθήκες σε περισσότερο από ένα μήνα! Η πόλη κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ακυρώθηκαν δρομολόγια πλοίων, ενώ οι πτήσεις που επρόκειτο να φτάσουν στο αεροδρόμιο της πόλης, στάλθηκαν σε άλλα αεροδρόμια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραγωδία στην Ιταλία – 3 νεκροί από την ισχυρή νεροποντή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr