Κόσμος

Πραξικόπημα Μιανμάρ: Αξιωματούχος του κόμματος της Σου Τσι πέθανε μετά τη σύλληψή του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αξιωματούχος του κόμματος Εθνικός Σύνδεσμος για τη Δημοκρατία της εκλεγμένης ηγέτιδος της Μιανμάρ, Αούνγκ Σαν Σου Τσι, η οποία ανατράπηκε με στρατιωτικό πραξικόπημα, πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση μετά τη σύλληψή του. Αυτό δήλωσε σήμερα, Τρίτη (9/3), πρώην μέλος του κοινοβουλίου της χώρας.

Ο Μπα Μιο Τέιν, μέλος της άνω βουλής, η οποία έχει διαλυθεί, δήλωσε στο Reuters ότι ο αξιωματούχος του κόμματος της Σου Τσι, ο Ζάου Μιατ Λιν, είχε συλληφθεί γύρω στη 01:30 σήμερα. «Τώρα οι συγγενείς του προσπαθούν να τους δοθεί η σορός του νεκρού από το Στρατιωτικό Νοσοκομείο», πρόσθεσε ο Μπα Μιο Τέιν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Μήνυμα ισχύος» των ΗΠΑ στην Κούβα - Έστειλαν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz στην Καραϊβική
Δεν είναι τυχαία η άφιξη του αεροπλανοφόρου στη νότια Καραϊβική, την ίδια ημέρα που το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο
Πλοίο
Σκάνδαλο στην JP Morgan: Στέλεχος κατηγορεί συνάδελφό του για σεξουαλική παρενόχληση – Στην αντεπίθεση η 37χρονη, «μου κατέστρεψε τη ζωή»
Η Λόρνα Χαϊντίνι κατηγορεί τον Τσιράγιου Ράνα ότι επινόησε τις κατηγορίες κατά τις οποίες τον έκανε «σκλάβο του σεξ» παρενοχλώντας, κακοποιώντας και ναρκώνοντάς τον
JP Morgan