Κόσμος

“Πράσινο” από Τρόικα για τις εξαιρέσεις από το κούρεμα

 Διασφαλίζονται πλήρως οι καταθέσεις της κυβέρνησης, των τραπεζών, των Δήμων και της υπηρεσίας JCC. Ασφαλιστικές εταιρείες, φιλανθρωπικά ιδρύματα, ιδιωτικά σχολεία που είχαν αρχικά εξαιρεθεί, θα υποστούν κούρεμα 27,5%.

Η Τρόϊκα αποδέχθηκε χθες βράδυ τις εξαιρέσεις από το κούρεμα των καταθέσεων στην Τράπεζα Κύπρου, όπως είχαν κατατεθεί από την Κεντρική Τράπεζα και το υπουργείο Οικονομικών.

Οι εξαιρέσεις περιλαμβάνονται σε διάταγμα που εξέδωσε η Κεντρική Τράπεζα. Διασφαλίζονται πλήρως οι καταθέσεις της κυβέρνησης, των πιστωτικών ιδρυμάτων και των εταιρειών επεξεργασίας συναλλαγών με κάρτες, όπως η JCC, καθώς και οι συμφωνίες επαναγοράς χρηματο-οικονομικών μέσων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν: «Μη ρεαλιστικές οι προτάσεις των Ευρωπαίων που κατατέθηκαν στη Γενεύη για μηδενικό εμπλουτισμό ουρανίου»
Ιρανός υψηλόβαθμος αξιωματούχος τόνισε ότι ο μηδενικός εμπλουτισμός ουρανίου δεν οδηγεί πουθενά, ενώ η χώρα του δεν θα διαπραγματευτεί για τις αμυντικές ικανότητες της
Καπνός από πυραυλικές επιθέσεις στην Τεχεράνη
Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν - «Σκοτώσαμε τον διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης που χρηματοδότησε τη Χαμάς»
Ο Σαΐντ Ιζάντι, επικεφαλής της Παλαιστινιακής Διεύθυνσης της Δύναμης Κουντς του Σώματος των Φρουρών «χρηματοδότησε και εξόπλισε τη Χαμάς πριν από τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου» υποστηρίζει το Ισραήλ
Μια δορυφορική εικόνα δείχνει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν
16