Κόσμος

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αποκαλύψεις για την φριχτή περίοδο που πέρασε λόγω του καρκίνου της Κέιτ Μίντλεντον και του βασιλιά Καρόλου

Στενός συνεργάτης του πρίγκιπα Γουίλιαμ, μιλά για την σχέση του με τον αδελφό του, Χάρι

«Φως» στην σκοτεινή περίοδο που πέρασε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, για όταν έμαθε πως μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, η σύζυγός του και ο πατέρας του διαγνώστηκαν με καρκίνο, ρίχνει στενός συνεργάτης του.

Ο Τζέισον Κνάουφ, πρώην βοηθός του μέλλοντα βασιλιά, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «The Sun», μιλώντας για τις δυσκολίες που πέρασε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ και του βασιλιά Καρόλου αλλά και για την σχέση που έχει πλέον με τον αδελφό του, Χάρι.

«Μέσα σε δύο εβδομάδες, μαθαίνεις ότι τόσο η σύζυγός σου όσο και ο πατέρας σου έχουν καρκίνο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν φρικτό, απολύτως φρικτό. Ήταν τόσο άσχημα όσο δεν τον έχω δει ποτέ», εξήγησε.

Όσον αφορά για τη σχέση των δυο αδελφών, ο πρώην συνεργάτης είπε:

«Είναι πολύ δύσκολο να εκτυλίσσονται τέτοια πράγματα δημόσια και γι’ αυτό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει επιλέξει να κρατήσει τις σκέψεις του ιδιωτικές. Νομίζω ότι όλοι εμείς που τον γνωρίζουμε πραγματικά πρέπει να το σεβαστούμε και να κάνουμε το ίδιο.

Αλλά θα πω, ότι ήταν δύσκολο και λυπηρό, ειδικά για όλους εμάς που τους γνωρίζουμε και τους δύο. Εργάστηκα πολύ στενά με τους δύο τους και περάσαμε πολλές υπέροχες στιγμές».

Ο Κνάουφ, στο παρελθόν είχε εργαστεί για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ και τιμήθηκε με παράσημο το 2023 για τις υπηρεσίες του στη μοναρχία.

Το 2018 εξέφρασε τις ανησυχίες του, στέλνοντας ένα email στον γραμματέα του Ουίλιαμ, για τη συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ προς μέλη του προσωπικού.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ διεξήγαγε εσωτερική έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ. Ο Κνάουφ αναφέρθηκε για τον έλεγχο που δέχτηκε μετά την παρέμβασή του και τη διαρροή των emails του.

«Νομίζω ότι είναι δύσκολο, αλλά μάλλον είναι αρκετά καλό. Ξέρετε, κάποιος που βοηθούσε άλλους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν την δημοσιότητα, πιθανότατα έπρεπε να πάρει και ο ίδιος το φάρμακό του κάποια στιγμή», είπε πει.

Μετά τη συνεργασία του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο Κνάουφ έγινε διευθύνων σύμβουλος του Βασιλικού Ιδρύματος, πριν παραιτηθεί το 2021, όπως αναφέρει το Deadline.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τέλος με νομοσχέδιο οι αμβλώσεις στην Πολιτεία Γουαϊόμινγκ μετά τον εντοπισμό καρδιακού παλμού στο έμβρυο
Το Γουαϊόμινγκ είναι η πέμπτη πολιτεία των ΗΠΑ που απαγορεύει τις αμβλώσεις μετά τον εντοπισμό καρδιακού παλμού στο έμβρυο, ακολουθώντας τη Φλόριντα, τη Τζόρτζια, την Άιοβα και τη Νότια Καρολίνα
Black African American Pregnant woman touching her belly with gentle fingers while resting in a comfortable setting, showing tenderness and connection.
Τηλεφωνική επικοινωνία Φιντάν – Αραγτσί: «Απαράδεκτη η παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου»
Ο Αραγτσί υποστήριξε ότι οι πύραυλοι που κατευθύνθηκαν προς τον τουρκικό εναέριο χώρο δεν προήλθαν από το Ιράν, προσθέτοντας ότι θα πραγματοποιηθεί πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης
Χακάν Φιντάν
Το Ιράν έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με την εκτόξευση drone που χτύπησαν διυλιστήριο στη Χάιφα
«Η μάχη ενάντια στους εγκληματίες της Αμερικής και το παιδοκτόνο σιωνιστικό καθεστώς συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη του μετώπου της αλήθειας επί του ψεύδους», αναφέρει το Ιράν
Εκτόξευση drones από το Ιράν