Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Έτρεξε να βοηθήσει 86χρονη που γλίστρησε! (ΦΩΤΟ)

Πρίγκιπας Χάρι: Έτρεξε να βοηθήσει 86χρονη που γλίστρησε! (ΦΩΤΟ)

Εκτός από πρίγκιπας (του παραμυθιού πολλών κοριτσιών) είναι και τζέντλεμαν ο Χάρι! Το απέδειξε για άλλη μια φορά στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, όταν έτρεξε να βοηθήσει 86χρονη πρώην Ολυμπιονίκη που γλίστρησε και βρέθηκε στο έδαφος.

Ο νεαρός πρίγκιπας, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, βρέθηκε την Κυριακή στον Μαραθώνιο του Λονδίνου (είναι άλλωστε επικεφαλής του φιλανθρωπικού ταμείου του Μαραθωνίου) και φυσικά ήταν παρών στην απονομή των μεταλλίων.

Μαζί του και η 86χρονη Σίλβια Ντίσλεϊ, η οποία κατά την απονομή είχε ένα ατυχηματάκι: γλίστρησε και βρέθηκε στο έδαφος. Αλλά ο πρίγκιπας ήταν εκεί για να τη σηκώσει. Έτρεξε κοντά της, τη βοήθησε να σηκωθεί και την κρατούσε καθώς αποχωρούσε. Ευτυχώς, η 86χρονη πρώην Ολυμπιονίκης (κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο τους Ολυμπιακούς του 1952 στα 4Χ100) δεν φάνηκε να χτύπησε και χαμογελούσε αμήχανα τη στιγμή που ο 31χρονος γαλαζοαίματος τη συνόδευε.

Νωρίτερα, ο Χάρι μαζί με τον αδερφό του Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον πόζαραν φορώντας τις γαλάζιες κορδέλες σε ένδειξη συμπαράστασης σε όσους συμμετείχαν στον Μαραθώνιο για το ίδρυμα Heads Together.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ αλλά και ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίζονται και σε βίντεο όπου διασκεδάζουν με τις κορδέλες στα κεφάλια τους και προσπαθούν να βγάζουν μια… σοβαρή φωτογραφία για να στηρίξουν το ίδρυμα για την πνευματική υγεία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε