Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Με ανοιχτή άμαξα στη γαμήλια πομπή

Ο πρίγκιπας Χάρι και η μέλλουσα σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ δήλωσαν ότι ανυπομονούν για την πομπή στο Ουίνδσορ ύστερα από την τελετή του γάμου τους που θα τελεστεί αργότερα αυτό τον μήνα, για την οποία επέλεξαν μια ανοικτή, βασιλική άμαξα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα επιβιβαστούν σε ένα λαντό –μια άμαξα Ascot Landau– για να διασχίσουν την πόλη μετά τον γάμο τους στο Ουίνδσορ, στις 19 Μαΐου.

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανυπομονούν για αυτή τη σύντομη διαδρομή, η οποία ελπίζουν ότι θα τους επιτρέψει να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για όσους θα έχουν συγκεντρωθεί στο Ουίνδσορ προκειμένου να γιορτάσουν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα», αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ θα διασχίσουν με άμαξα το Ουίνδσορ

Η άμαξα που θα μεταφέρει το ζεύγος των νεόνυμφων θα διασχίσει το Ουίνδσορ πριν επιτρέψει στην πλατιά, καταπράσινη λεωφόρο που οδηγεί στις πύλες του Πύργου. Σύμφωνα με το Παλάτι του Κένσινγκτον, την άμαξα θα σύρουν άλογα Windsor Grey.

Υπάρχουν πάνω από 100 άμαξες στη συλλογή των Βασιλικών Στάβλων, με πέντε Ascot Landaus. Ο Χάρι χρησιμοποίησε μία από αυτές στο γάμο του αδελφού του Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2011, όπου ήταν κουμπάρος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Λευκός Οίκος απέκτησε επίσημο λογαριασμό στο TikTok – «Είμαι η φωνή σας» δηλώνει ο Τραμπ στο πρώτο βίντεο που ανέβηκε
Ο Τραμπ έχει επανειλημμένα παρατείνει τη διορία της παύσης λειτουργίας του TikTok στις ΗΠΑ, έχοντας παραδεχθεί ότι έχει «μια μικρή αδυναμία» στη συγκεκριμένη πλατφόρμα
Το σήμα του TikTok και η αμερικανική σημαία
Οι αμφιβολίες Τραμπ για τον Πούτιν και η «κόκκινη γραμμή» του για την Ουκρανία - «Αν συμφωνηθεί η ειρήνη, μπορεί να πάω στον παράδεισο»
Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να στείλει αμερικανικά στρατεύματα στα ουκρανικά εδάφη αλλά υπάρχει πιθανότητα να βοηθήσει από αέρος
Βλαντιμίρ Πούτιν / Ντόναλντ Τραμπ