Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Παραγωγοί δύο νέων τηλεοπτικών σειρών του Netflix

Δύο νέα πρότζεκτ στο Netflix ετοιμάζουν ο Πρίγκιπας Χάρι και σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ έχοντας τον ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών. Οι τηλεοπτικές σειρές θα εστιάζουν στο lifestyle και το πόλο.

Στις 11 Απριλίου 2024, η Archewell Productions του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex αποκάλυψε ότι δύο νέες σειρές μη λογοτεχνίας βρίσκονται στα «πρώιμα στάδια» της παραγωγής στο Netflix. Τη μία σειρά που θα εξερευνήσει «τις απολαύσεις της μαγειρικής, της κηπουρικής, της διασκέδασης και της φιλίας» επιμελείται η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ ο Πρίγκιπας Χάρι αναλαμβάνει την σειρά που θα επικεντρωθεί στο άθλημα του πόλο με το οποίο ασχολείται ο 39χρονος εδώ και χρόνια.

Τα δύο έργα βρίσκονται στα αρχικά στάδια παραγωγής με την πλατφόρμα να ανακοινώνει λεπτομέρειες και ημερομηνίες κυκλοφορίας τους επόμενους μήνες.

«Η σειρά θα τραβήξει την κουρτίνα πίσω από την τόλμη και το πάθος του αθλήματος, καταγράφοντας τους παίκτες και όλα όσα χρειάζονται για να αγωνιστεί κανείς στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε το Netflix για τη σειρά του πρίγκιπα Χάρι.

Οι «Σάσσεξ» στο πλαίσιο συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων λιρών με τον γίγαντα του streaming έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν τρία ντοκιμαντέρ. Σημειώνεται ότι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τον Μάρτιο του 2020.

Οι τίτλοι και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των δύο σειρών αναμένεται να ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS