Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι: Του έχει γίνει εμμονή η «μάχη» με τη βασιλική οικογένεια όπως συνέβη και με τη Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι αφήνει «την ιστορία να επαναληφθεί» καθώς ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα διαιωνίζοντας τη μάχη με τους royals δήλωσε βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Ο δούκας του Σάσεξ πρίγκιπας Χάρι έχει κατηγορηθεί ότι καταβάλλει υπερβάλλουσα προσπάθεια για να ασκήσει κριτική στη βασιλική οικογένεια και να αναλάβει τον ρόλο που άφησε πίσω η μητέρα του μετά τη συνεχιζόμενη μάχη της με την οικογένεια όσο ζούσε.

Ο Χάρι είχε μιλήσει για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την κληρονομιά της στα απομνημονεύματά του Spare και είχε αναφέρει ότι θέλει «ειρήνη» μέσα στην οικογένειά του.

Τώρα ο βασιλικός συγγραφέας και ειδικός Τομ Κουίν δήλωσε ότι ο Χάρι κινδυνεύει απλώς να διαιωνίσει την κατάσταση αν συνεχίσει να επικεντρώνεται σε όσα υπέστη η Νταϊάνα.

Μιλώντας αποκλειστικά στη Mirror, ο Τομ Κουίν είπε: «Το σχόλιο του Χάρι στο Spare ότι “θέλει ειρήνη” με τη βασιλική οικογένεια για χάρη της μητέρας του είναι αναμφίβολα ειλικρινές, αλλά με το να επικεντρώνεται τόσο πολύ στην Νταϊάνα, ο Χάρι στην πραγματικότητα επιτρέπει στην ιστορία να επαναληφθεί».

Ο βασιλικός ειδικός είπε στη συνέχεια πώς ο Χάρι έχει αναλάβει τον «μανδύα» της μητέρας του ως ενήλικας. Είπε χαρακτηριστικά:

«Η Νταϊάνα, ως γνωστόν, ήρθε σε ρήξη με το “Στέμμα” και πέρασε μεγάλο μέρος της ενήλικης ζωής της επικρίνοντας έναν θεσμό που ένιωθε ότι την είχε απογοητεύσει. Ο Χάρι πήρε τον μανδύα της μητέρας του συνεχίζοντας ακριβώς το ίδιο είδος κριτικής».

PRINCE HARRY DIANA

Ο Χάρι με την μητέρα του Νταϊάνα – Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ο πρίγκιπας Χάρι – ο οποίος έχασε τη μητέρα του το 1997, όταν ήταν μόλις 12 ετών, μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο στο Παρίσι της Γαλλίας – έχει μιλήσει εκτενώς για τον αντίκτυπο του θανάτου της μητέρας του.

Ο Τομ Κουίν πρόσθεσε: «Μισεί που αισθάνεται ότι πρέπει να το κάνει αυτό και θα ήθελε να είναι ξανά κοντά στον πατέρα του βασιλιά Κάρολο και τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, αλλά όπως και η μητέρα του είναι εγκλωβισμένος σε μια μάχη που έχει γίνει εμμονή γι’ αυτόν».

Ο βασιλικός ειδικός είπε επίσης ότι ο χρόνος του Χάρι στο στρατό χρησίμευσε ως διέξοδος για τον ίδιο από τη συνεχή μάχη που έδινε με τα συναισθήματά του όχι μόνο για τη μητέρα του, αλλά και με τα συναισθήματα απομόνωσης και μη προσαρμογής σε όλη του τη ζωή.

Και πρόσθεσε: «Η δήλωση του Χάρι ότι το να πολεμήσει στο Ιράκ ήταν καλύτερο από το να παραμείνει στη Βρετανία έχει απόλυτο νόημα, δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι μία από τις λίγες περιόδους στη ζωή του κατά τις οποίες ήταν ευτυχισμένος ήταν η θητεία του στο στρατό. Ο πόλεμος στο Ιράκ του έδωσε μια αίσθηση συντροφικότητας που δεν είχε ποτέ με την οικογένειά του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου για Ιράν στην Ουάσινγκτον στις 11 Φεβρουαρίου
Ο Νετανιάχου εκτιμά ότι σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με την Τεχεράνη πρέπει να περιληφθούν ο περιορισμός των βαλλιστικών πυραύλων και το «πάγωμα» της υποστήριξης προς τον ιρανικό άξονα
Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου
«Ο Τζέφρι Επστάιν εκπαιδεύτηκε ως κατάσκοπος και ανήκε στη CIA και τη Μοσάντ»: Κατηγορίες σε αρχεία του FBI
Οι τηλεφωνικές κλήσεις Επστάιν με καθηγητή του Χάρβαρντ που μεταβιβάστηκαν στη Μοσάντ και η δημόσια απόρριψη Νετανιάχου στην υπόνοια ότι ο Επστάιν εργαζόταν για το Ισραήλ ως πράκτορας
Έγγραφα που περιλαμβάνονταν στην ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ σχετικά με τους φακέλους του Jeffrey Epstein
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ θέλουν να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία μέχρι τον Ιούνιο
Ρώσοι, Ουκρανοί και Αμερικανοί διεξήγαγαν δύο κύκλους διαπραγματεύσεων στο Αμπού Ντάμπι για μια κατάπαυση των εχθροπραξιών, ενώ ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να πλήττει σκληρά το ουκρανικό ενεργειακό δίκτυο
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
«Σαμποτάζ» στους ιταλικούς σιδηροδρόμους ενόψει της έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων εξετάζουν οι αρχές
Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τρία περιστατικά στις γραμμές των σιδηροδρόμων γύρω από την Μπολόνια και δεν αποκλείει να έχουν ενδεχομένως σχέση με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
Γενική εικόνα των επιβατών που κατευθύνονται προς την αποβάθρα εν όψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Μιλάνου Κορτίνα 2026