Κόσμος

Γνωρίστε την “πριγκίπισσα” Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ (ΦΩΤΟ)

Η 18χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είναι το νέο "καυτό" όνομα στις τάξεις των... "γαλαζοαίματων". Μέσω του instagram η 18χρονη Ολυμπία αφήνει τους πάντες να δουν πως ζει ένα κορίτσι που πολλοί θεωρούν ακόμη πριγκίπισσα.

Μπορεί η μοναρχία να έχει πάψει να ισχύει στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 1970 αλλά ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ διατηρούν τον τίτλο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας, όπως και τα παιδιά τους: η 18χρονη Ολυμπία, ο 15χρονος Κωνσταντίνος – Αλέξιος, ο 13χρονος Αχιλλέας – Ανδρέας, ο 9χρονος Οδυσσέας – Κίμον και ο 5χρονος Αριστείδης – Σταύρος.

Η οικογένεια μένει στο Λονδίνο, όπου ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ μετακόμισαν το 2002 από τη Νέα Υόρκη, για να έχουν τα παιδιά τους ευρωπαϊκή παιδεία. Περνούν τα καλοκαίρια τους στο Χάμπορ Άιλαντ στις Μπαχάμες και το χειμώνα παραθερίζουν στο Γκστάαντ, όπου το 1994 ο Παύλος έκανε πρόταση γάμου στη Μαρί Σαντάλ.





Η Ολυμπία άρχισε να γίνεται… talk of the town από τη στιγμή που η μητέρα της άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες εκείνης και των αδερφών της στο λογαριασμό της στο instragram. Η 18χρονη, ακολούθησε το παράδειγμα της μητέρας της και “βομβαρδίζει” το λογαριασμό της με φωτογραφίες από πάρτι, διακοπές και καθημερινές στιγμές.





Άλλες από το Γκστάαντ παρέα με την «κολλητή» και πρώτη της ξαδέρφη, Ταλίτα φον Φύρστενμπεργκ κόρη της αδερφής της Μαρί Σαντάλ, άλλες από τη Ρώμη όπου ανταλλάσσει φιλιά με τον καλό της, από διακοπές με γιοτ στη Μεσόγειο, από μια επίδειξη μόδας του Βαλεντίνο που παρακολούθησε δίπλα στην Έμα Γουότσον ή πάνω σε μια βέσπα με τον πατέρα της.

Την… παράσταση κλέβουν οι φωτογραφίες με τη μητέρα της. Η ομοιότητά τους χαρακτηριστική, ειδικά σε μια όπου ποζάρουν και οι δυο φορώντας μαύρα φορέματα.





Τον περασμένο Φεβρουάριο, η νεαρή Ολυμπία ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler, με τίτλο: «Έφηβη πριγκίπισσα – Ολυμπία της Ελλάδας, το πιο περιζήτητο κορίτσι στον κόσμο».





Η 18χρονη Ολυμπία σπουδάζει ηθοποιία, ιστορία της τέχνης και φωτογραφία στο Λονδίνο. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μένει ακόμη με τους γονείς της.

Πηγή: Daily Mail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγινε ξανά η Ελλάδα Βασιλευομένη Δημοκρατία; – ΦΩΤΟ

Άνοιξαν τη Μητρόπολη για την επέτειο του τέως και της Άννας Μαρίας – Λαμπερό δείπνο στον Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Η επέτειος γάμου του τέως – Η υψηλή καλεσμένη του – ΦΩΤΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Κανείς δε με έπεισε για το Ιράν, εγώ έπεισα τον εαυτό μου – Τι είπε για Γροιλανδία, Ματσάδο και Νόμπελ Ειρήνης
«Χρειαζόμαστε τη Γροιλανδία για λόγους εθνικής ασφάλειας» είπε μεταξύ άλλων ο Τραμπ, ο οποίος «δεν βλέπει τον λόγο» να επικαλεστεί τον Νόμο περί Εξέγερσης στη Μινεσότα
Ντόναλντ Τραμπ 6
Φρίκη στην Ολλανδία: Επιθέσεις, εκφοβισμοί και ομαδικοί βιασμοί σε βάρος φοιτητριών σε «κολαστήριο» κέντρο φιλοξενίας μεταναστών
Αναγκάζονταν να ζήσουν σε συγκρότημα μαζί με 125 πρόσφυγες για να «βοηθήσουν στην ενσωμάτωση» και έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης
Ολλανδία
12
Γερμανία: Ένας νεκρός μετά από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός
Μερικοί από τους τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ένας άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο οδηγός του λεωφορείου «ήταν ο τελευταίος που μπόρεσε να απεγκλωβιστεί, γιατί είχε σφηνωθεί»
Γερμανία