Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πριγκίπισσα Σάρλοτ εσύ σούπερ σταρ! Έβγαλε γλώσσα κι έγινε… χαμός – video

Πριγκίπισσα Σάρλοτ εσύ σούπερ σταρ! Έβγαλε γλώσσα κι έγινε… χαμός – video
Φωτογραφία Reuters

Είναι ένα κορίτσι μόλις 4 ετών και συμπεριφέρεται ανάλογα. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις όχι μόνο γιατί όσο μεγαλώνει γίνεται γλυκύτατη αλλά και γιατί αντέδρασε με έναν τρόπο που μόνο τα παιδιά μπορούν.

Μαζί με τον αδερφό της πρίγκιπα Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ βρέθηκε την Πέμπτη στη ρεγκάτα Kings Cup για να δει τους γονείς της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον να αγωνίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Τζορτζ, που πλέον… αλλάζει δόντια και είναι ο δόλιος «κουτσοδόντης» ήταν πιο ντροπαλός από την 4χρονη αδερφή του. Εκείνη εξελίσσεται σε πραγματική σταρ. Με το μπλε φορεματάκι της, η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμη έναν λόγο. Όταν τελείωσε ο αγώνας και την πλησίασε η μαμά της, στην προτροπή της δούκισσας του Κέμπριτζ να χαιρετίσει τον κόσμο, η 4χρονη έκανε ό,τι θα έκανε κάθε παιδί στην ηλικία της: έβγαλε γλώσσα!

Η Κέιτ Μίντλεντον μάλλον… ταράχτηκε με την αντίδραση της κόρης της και έσπευσε να την απομακρύνει (γελώντας και η ίδια πάντως) αλλά η παιδική αντίδραση της Σάρλοτ δεν παρεξηγήθηκε από κανέναν. Αντίθετα, έκανε όσους ήταν παρόντες να ξεσπάσουν σε ηχηρά γέλια.

Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters

Τα δυο πρώτα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησαν τον αγώνα ιστοπλοΐας στον οποίο πήραν μέρος οι γονείς τους από ένα σκάφος, μαζί με τους παππούδες τους, τον Μάικλ και την Κάρολ Μίντλετον.

Φωτογραφία Reuters

Προσπάθησαν να ενθαρρύνουν τη μαμά και τον μπαμπά τους αλλά οι φωνές τους δεν… βοήθησαν, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την ομάδα του να τερματίζουν τρίτοι και την Κέιτ Μίντλετον να παίρνει την… ξύλινη κουτάλα για την 8η θέση.

https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1159532311819501569?s=20

Ο πρίγκιπας Τζορτζ φέρεται ακόμη και να… έφαγε ένα μυρμήγκι και αποθεώθηκε γι’ αυτό από τον νικητή του αγώνα. Ο 6χρονος πρίγκιπας, με το σορτσάκι του και το ναυτικό του καπέλο, αλλά κυρίως με τα… πεσμένα του παιδικά δοντάκια, ήταν σκέτη γλύκα αλλά για άλλη μια φορά φάνηκε να μην διασκεδάζει ιδιαίτερα την πολυκοσμία.

Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters

Με πληροφορίες και από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις