Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Prince: Είχε μείνει άυπνος έξι μέρες πριν το θάνατό του!

Φωτογραφία EPA (ΑΡΧΕΙΟΥ)
Φωτογραφία EPA (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τα όσα προηγήθηκαν του θανάτου του Prince. Ο ιδιοφυής καλλιτέχνης είχε μείνει άυπνος 154 ώρες, δηλαδή σχεδόν έξι μέρες πριν βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στη Μινεσότα.

Την αποκάλυψη πως ο Prince δεν είχε κοιμηθεί καθόλου τις τελευταίες 154 ώρες πριν τον βρουν αναίσθητο στο ασανσέρ της έπαυλής του έκανε ο γαμπρός του Μόρις Φίλιπς, ο οποίος είναι παντρεμένος με την αδερφή του τραγουδιστή, Τίκα Νέλσον.

«Δούλευε 154 ώρες συνεχόμενες» είπε ο Φίλιπς, σημειώνοντας πως ο Prince ήταν ένας καλός κουνιάδος. «Ήμουν μαζί του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο» πρόσθεσε. Το γεγονός πως ο Prince δεν είχε κοιμηθεί τις τελευταίες έξι μέρες και κάτι πριν από το θάνατό του επιβεβαίωσαν και οι ντετέκτιβ που ερευνούν το θάνατό του.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως στον τραγουδιστή είχαν συνταγογραφηθεί παυσίπονα και συγκεκριμένα το Percocet, το οποίο λέγεται πως οδήγησε στην υπερβολική δόση που φέρεται να πήρε ενώ βρισκόταν στο ιδιωτικό του τζετ το Σαββατοκύριακο πριν από το θάνατό του. Χρήστες του συγκεκριμένου παυσίπονου έχουν δηλώσει πως αν το έπαιρναν μαζί με άλλα φάρμακα, τους προκαλούσε αϋπνία.

Πηγή: mirror.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε