Κόσμος

Προκαλεί ο Φουάτ Οκτάι: “Έτοιμοι να στείλουμε στρατό στην Ανατολική Μεσόγειο”!

Την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο κλιμακώνει η Τουρκία, με τον αντιπρόεδρο της χώρας, Φουάτ Οκτάι να απειλεί με αποστολή στρατού στην περιοχή.

“Είμαστε μόνο υπόλογοι για το έθνος μας”, διεμήνυσε το βράδυ της Τρίτης (17.12.2019) ο Φουάτ Οκτάι, αναφερόμενος σε διεθνείς επικρίσεις που δέχεται η χώρα του.

Η Τουρκία είναι έτοιμη να κάνει “ό,τι απαιτείται” στη διεθνή σκηνή, ακόμα και να στείλει στρατεύματα στην Ανατολική Μεσόγειο, διεμήνυσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο “Anadolu”.

Click4more: Προκλητική και επικίνδυνη η Τουρκία σήκωσε “όλα” της τα μαχητικά! Μπαράζ παραβιάσεων και εμπλοκών

“Εάν είναι απαραίτητο, η Τουρκία στέλνει στρατεύματα, κάνει γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και ξεκινά διασυνοριακές επιχειρήσεις, κάνει ό,τι απαιτείται”, δήλωσε ο Φουάτ Οκτάι στους βουλευτές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το οικονομικό έτος του 2020 στην εθνοσυνέλευση.

“Είμαστε υπόλογοι μόνον απέναντι στο έθνος μας”, διεμήνυσε ο Οκτάι, αναφερόμενος σε διεθνείς, αλλά και εσωτερικές επικρίσεις, όπως του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου.

Click4more: ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης: “Διγλωσσία και έλλειψη στρατηγικής στα ελληνοτουρκικά”!

Δείτε τη σχετική δήλωση του Φουάτ Οκτάι σε ανάρτηση του “Anadolou” στο twitter:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κρεμλίνο κατά Ζελένσκι: «Προσπαθεί να δείξει στους Ευρωπαίους ότι είναι πολύ γενναίος στρατιώτης»
Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε πρόσφατα ότι «οι αξιωματούχοι της ρωσικής κυβέρνησης πρέπει να γνωρίζουν που βρίσκονται τα καταφύγια γιατί θα χρειαστούν αν συνεχιστεί ο πόλεμος»
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Άνδρας «μπούκαρε» σε σπίτι στην Ινδία και αποκεφάλισε με φτυάρι ένα 5χρονο μπροστά στην μητέρα του
Τον άνδρα ξυλοκόπησαν οι χωρικοί που έφτασαν στο σπίτι μετά τα ουρλιαχτά της μητέρας και εκείνος αργότερα υπέκυψε στα τραύματα αφήνοντας την τελευταία του πνοή στον δρόμο προς το νοσοκομείο
Το 5χρονο αγόρι στην Ινδία
Πάνω από 500 drones και 40 πυραύλους εκτόξευσε η Ρωσία σε μία από τις μεγαλύτερες επιθέσεις της στην Ουκρανία - Ανάμεσα στους 4 νεκρούς, μία 12χρονη
67 άνθρωποι τραυματίστηκαν συνολικά, ανάμεσά τους και παιδιά - Καταστράφηκαν πολυκατοικίες, άνθρωποι εγκλωβίστηκαν κάτω από τα συντρίμμια
Πολυκατοικίες
19