Κόσμος

Πρωτοποριακό – Ηλεκτρικό όχημα φορτίζεται από… φορητό υπολογιστή

Η τεχνολογία… στα καλύτερά της! Για πρώτη φορά ένα ηλεκτρικό όχημα φορτίζεται από φορητό υπολογιστή και πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Honor, μέσα σε 60 λεπτά φορτίστηκε πλήρως όχημα (με ηλεκτρική ενέργεια ισχύος180Wh), από φορητό υπολογιστή, το οποίο στη συνέχεια διέσχισε απόσταση 5 χιλιομέτρων.

Το συγκεκριμένο πείραμα έγινε με την ευκαιρία της παρουσίασης των νέων επαγγελματικών φορητών υπολογιστών της Honor, Honor Magic Book series (14 & 15), στα οποία, με μια μόνο φόρτιση, η μπαταρία τους διαρκεί 10 ώρες χωρίς διακοπή χρήσης.

Οι συγκεκριμένοι φορητοί υπολογιστές έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά και τον Απρίλιο αναμένονται και στην Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ζελένσκι καλεί τον Πούτιν να συμφωνήσει σε εκεχειρία από αύριο Δευτέρα - «Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν βάσει της κατάστασης στο πεδίο» λέει το Κρεμλίνο
«Δεν έχει νόημα να συνεχιστούν οι σκοτωμοί ούτε για μία ημέρα. Αναμένουμε από τη Ρωσία να επιβεβαιώσει την εκεχειρία, πλήρη, με διάρκεια και αξιόπιστη, ξεκινώντας από αύριο 12 Μαΐου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ζελένσκι
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 1