Κόσμος

Πυροβολισμοί στο Λος Άντζελες: 2 νεκροί και 16 τραυματίες –Στο «μικροσκόπιο» συμμορίες που δρουν στην περιοχή

Σε κρίσιμη κατάσταση 2 από τους τραυματίες - Αναζητούνται ο ή οι δράστες των πυροβολισμών

Τραγική κατάληξη είχε το street party που διοργανώθηκε στο κέντρο του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της νύχτας (04.08.2025) καθώς 2 άτομα σκοτώθηκαν και άλλοι 6 τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς.

Το αιματηρό επεισόδιο φαίνεται πως σχετίζεται με συμμορίες που δρουν στην «καρδιά» του Λος Άντζελες. Μέχρι και αυτή τη στιγμή ο ή οι δράστες των πυροβολισμών δεν έχουν συλληφθεί. Στο πάρτι διασκέδαζαν τουλάχιστον 60 άτομα.

Η αστυνομία με το που ενημερώθηκε για τους πυροβολισμούς, έσπευσε στο σημείο και απέκλεισε τον χώρο. Φτάνοντας στο σημείο της τραγωδίας είδαν τους τραυματίες και τους νεκρούς να κείτονται και ο δρόμος να έχει γεμίσει από αίματα.

Θύματα των πυροβολισμών είναι ένας 29χρονος και μία 52χρονη που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Ο 29χρονος φαίνεται πως ήταν ο Dj του party και άφησε πίσω του 3 παιδιά.

Ένας 34χρονος και ένας 37χρονος νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», τονίζει ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό