Κόσμος

Ραγδαία αναμένεται η αύξηση των Κινέζων τουριστών την επόμενη 5ετία

Πάνω από 600 εκατ. Κινέζοι τουρίστες θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό τα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Κίνας (CNTA).

Το πρώτο εξάμηνο του έτους, ο αριθμός των Κινέζων τουριστών που ταξίδεψαν στο εξωτερικό ξεπέρασε τα 59 εκατ., σύμφωνα με τα στοιχεία του CNTA.
Χάρη στις νέες πολιτικές για ευκολότερη έκδοση βίζας και την αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος, ο αριθμός των Κινέζων που ταξιδεύουν στο εξωτερικό αυξάνεται την τελευταία δεκαετία.
Η Κίνα κατέγραψε παγκοσμίως το μεγαλύτερο αριθμό τουριστών που ταξίδεψαν στο εξωτερικό το 2015. Περίπου 120 εκατ. Κινέζοι ταξίδεψαν εκτός συνόρων το 2015, συγκριτικά με 109 εκατ. ένα χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με τον CNTA. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση κατά 19,5% σε ετήσια βάση και σχεδόν 13 φορές πάνω από το επίπεδο του 1998, ανέφερε ο CNTA.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας της Σλοβακίας μετά τη δημοσίευση μηνυμάτων του με τον Επστάιν
«Όχι επειδή έκανα κάτι παράνομο ή ανήθικο, αλλά για να μην επιβαρυνθεί πολιτικά για κάτι που δεν σχετίζεται με τις αποφάσεις του», ανέφερε ο Λάιτσακ για την παραίτησή του
Μίροσλαβ Λάιτσακ
Πάνω από 32 νεκροί στη Γάζα μετά από ισραηλινό χτύπημα που βάζει σε κίνδυνο την εκεχειρία
Ο ισραηλινός στρατός τόνισε ότι οι ενέργειές του έγιναν ως αντίποινα για ένα περιστατικό κατά το οποίο οκτώ Παλαιστίνιοι αντάρτες βγήκαν από μια σήραγγα στη Ράφα, στη νότια Γάζα
Λωρίδα της Γάζας