Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ράκος μετά τον χωρισμό η Άνιστον [pics]

Τζένιφερ Άνιστον Τζάστιν Θερού

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Τζάστιν Θερού, η Τζένιφερ Άνιστον προσπαθεί να κρατήσει ένα σχετικά low profile.

Η Τζένιφερ Άνιστον απαθανατίστηκε εξαιρετικά λυπημένη ενώ έφευγε από το TLC Chinese Theater όπου παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας του του φίλου της Jason Bateman.

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου δείχνουν μια Τζένιφερ Άνιστον θλιμένη μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Θερού. Η Τζένιφερ και ο Jason έχουν μια στενή σχέση. Ήταν μαζί με τη γυναίκα του Amanda Anka και τον ίδιο που πήγε τις τελευταίες της διακοπές με τον Τζάστιν Θερού στο Μεξικό.

Η απόδραση στο Cabo San Lucas, σύμφωνα με το Us Weekly, ήταν μια προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους. Αποκαλύπτεται πως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στον γάμο τους ήταν τόσο μεγάλα που πήγαν μαζί σε σύμβουλο γάμου.

“Για πολλούς μήνες προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους. Έκαναν ακόμα και θεραπεία μαζί” δήλωσε πηγή στο Us Weekly. “Τα προβλήματά τους δεν ήταν μόνο για το γεγονός πως δεν του άρεσε το Λος Άντζελες και εκείνη δεν άντεχε τη Νέα Υόρκη. Έπρεπε να ξεπεράσουν το γεγονός πως δεν θα μπορούσαν να κάνουν οικογένεια”.

Ήθελαν παιδιά Άνιστον – Θερού

Στην αρχή της σχέσης τους, σύμφωνα με την πηγή, προσπάθησαν να αποκτήσουν παιδιά. “Όταν η Τζένιφερ γνώρισε τον Τζάστιν είχε σχεδόν παραιτηθεί από την ιδέα ότι θα κάνει παιδιά. Ήθελαν ένα μωρό αλλά δεν τα κατάφεραν. Ήταν πολύ λυπημένη που δεν ήρθε ποτέ”.

Στο παρελθόν το περιοδικό Star είχε γράψει πως προσπαθούσε να μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση. Δεν είναι γνωστό αν εξέταζαν το ενδεχόμενο της υιοθεσίας όπως ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί.

Τζένιφερ Άνιστον Τζάστιν Θερού

Αρκετές φορές στο παρελθόν η Τζένιφερ Άνιστον είχε δηλώσει ότι θα έκανε παιδιά όταν θα ερχόταν η κατάλληλη στιγμή. Ενώ ο Τζάστιν Θερού εγκατάλειψε τον γάμο τους πριν από αρκετούς μήνες, η Τζένιφερ Άνιστον δεν το είχε κάνει μέχρι πρόσφατα.

Είναι θλιμένη και απογοητευμένη αφότου συμφώνησαν να ανακοινώσουν ότι χωρίζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μέχρι στιγμής ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

“Δεν μπορούσαν να βρουν κοινό έδαφος που να τους κάνει ευτυχισμένους. Έγινε εξαντλητικό και απογοητευτικό. Η Τζένιφερ Άνιστον σιχαίνεται την προσοχή από τα media. Πιστεύει στον έρωτα και θέλει να περάσει τη ζωή της με έναν σύντροφο που θα θέλει να μοιραστεί τη ζωή του μαζί της. Δεν της αρέσουν όμως τα ραντεβού. Τα θεωρεί άβολα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις