Κόσμος

Ρωσία: Άγρια επίθεση μεταξύ τίγρεων σε τσίρκο μπροστά σε παιδιά – «Χαροπαλεύει» το ένα ζώο

Μπροστά σε ένα σκληρό θέαμα βρέθηκαν δεκάδες θεατές τσίρκου στη Ρωσία, όταν κατά τη διάρκεια παράστασης δύο τίγρεις επιτέθηκαν η μία στην άλλη με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο ζώα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η επίθεση στο τσίρκο της Ρωσίας, η οποία καταγράφηκε σε βίντεο, ξεκίνησε όταν ο θηριοδαμαστής προσπαθούσε να κατευθύνει τη μία από τις δύο τίγρεις σε μια συγκεκριμένη θέση. 

Ωστόσο, όταν η μία τίγρης – που αποχωρούσε εκείνη την ώρα – επιτέθηκε στην άλλη και άρχισε να τη δαγκώνει.

Θηριοδαμαστές και άνθρωποι της ασφάλειας προσπάθησαν να τις χωρίσουν, ωστόσο – όπως όλα δείχνουν – ήταν ήδη αργά για ένα από τα δύο ζώα. 

Σύμφωνα με το βίντεο αμέσως μετά την επίθεση το πληγωμένο ζώο ξαπλώνει αβοήθητο και εξαντλημένο…

Όπως ενημέρωσε ο θηριοδαμαστής τα τραύματα ήταν τόσο βαθιά που πλέον το ζώο παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

 

Σημειώνεται πως ελάχιστα είναι τα τσίρκο που φιλοξενούν ακόμα σώου με ζώα, καθώς τα ζώα εκπαιδεύονται κάτω από απάνθρωπες συνθήκες και ζουν για χρόνια στην αιχμαλωσία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 16χρονος ύποπτος για τον θάνατο τριών ανθρώπων από πυροβολισμούς στην Ουψάλα της Σουηδίας
Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει εάν το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνδέεται με τον πόλεμο των συμμοριών που μαίνεται τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία
Συνελήφθη ύποπτος για τους πυροβολισμούς στην Ουψάλα της Σουηδίας