Κόσμος

Ρωσία: Ανησυχία για την εκτόξευση δορυφόρου

Έντονη ανησυχία εξέφρασε σήμερα η Ρωσία για την πρόθεση της Βόρειας Κορέας να εκτοξεύσει ένα δορυφόρο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Η ανακοίνωση για την επικείμενη εκτόξευση ενός δορυφόρου (από τη Βόρεια Κορέα) προκαλεί σοβαρή ανησυχία”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

“Καλούμε την Πιονγκγιάνγκ να μην τεθεί αντιμέτωπη με τη διεθνή κοινότητα, να αποφύγει ενέργειες που αυξάνουν την ένταση στην περιοχή και δημιουργούν πρόσθετες περιπλοκές για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το θέμα των πυρηνικών στην κορεατική χερσόνησο”, προσθέτει το υπουργείο.

Στην ίδια ανακοίνωση, η Μόσχα καλεί όλες τις πλευρές να επιδείξουν “τη μέγιστη αυτοσυγκράτηση”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Η φωτιά απειλεί το Μπορντό, χάνεται η μάχη με τις φλόγες στη Μαδρίτη
Η πυρκαγιά έχει κάψει 190.000 στρέμματα και περίπου 100 κτίρια το τελευταίο τριήμερο στη Γαλλία - Η πυρκαγιά που μαίνεται κοντά στη Μαδρίτη είναι αδύνατο να ελεγχθεί
Φωτιά στη Γαλλία
13