Κόσμος

Ρώσοι, Γάλλοι και Κορεάτες σε τέσσερα “οικόπεδα” της Κύπρου για το φυσικό αέριο

Tην καταρχήν χορήγηση άδειας για τέσσερα οικόπεδα στην κυπριακή ΑΟΖ αποφάσισε το βράδυ της Τρίτης το Υπουργικό Συμβούλιο. Τα δύο οικόπεδα παραχωρούνται σε κοινοπραξίες στη γαλλική Total με ρωσική συμμετοχή και δύο οικόπεδα στην Ιταλική κοινοπραξία Eni με συμμετοχή της κορεατικής KoGas.

Πρόκειται για τα τέσσερα πιο δημοφιλή, μη διαφιλονικούμενα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ. Διαβάστε αναλυτικά στο Onalert

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Λευκορωσία απελευθέρωσε 52 κρατούμενους μετά συνεννόηση Τραμπ με Λουκασένκο – Το παρασκήνιο και τα ανταλλάγματα
Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας θέλει να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, με τον Τραμπ να τον αποκαλεί ««πολύ αξιοσέβαστο άνδρα, ισχυρό άτομο, ισχυρό ηγέτη»
Ο Αλεξάντρ Λουκασένκο