Κόσμος

Σάλος με τον Έλον Μασκ που προσγειώθηκε στον Λευκό Οίκο με το προεδρικό Marine One μαζί με τη μητέρα του και τον γιο του

«Τι στο διάολο συμβαίνει; Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό»

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στον Λευκό Οίκο από το θέρετρό του στη Φλόριντα το βράδυ της Κυριακής (02.03.25), έχοντας στο ελικόπτερο μερικούς… καλεσμένους: τον Έλον Μασκ, τη μητέρα του και τον γιο του.

Φωτογραφίες και βίντεο που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας δείχνουν τον Έλον Μασκ, που είναι πλέον ειδικός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, να αποβιβάζεται από το ελικόπτερο Marine One του αμερικανού προέδρου μαζί με την μητέρα του Μάγια και τον 4χρονο γιο του Χ. 

Ο δισεκατομμυριούχος κατά την προσφιλή του συνήθεια, έβαλε τον γιο του για άλλη μία φορά στους ώμους του και χαιρέτισε τους δημοσιογράφους, όπως και η μητέρα του.

Ο ειδικός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, όχι μόνον βρισκόταν με τον αμερικανό πρόεδρο κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Μαρ-α-Λάγκο, αλλά διατήρησε την προνομιακή θέση του, επιστρέφοντας μαζί του με το ελικόπτερο, που προσγειώθηκε στο Νότιο Προαύλιο του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον.

Είναι σύνηθες για έναν πρόεδρο να φέρνει μαζί του επιπλέον καλεσμένους στο Air Force One και στο Marine One, αν και συνήθως πρόκειται για μέλη της οικογένειάς του.

Για παράδειγμα, ο Τζο Μπάιντεν έφερνε συνήθως μαζί του τον γιο του Χάντερ και τη σύζυγό του, αλλά και τα εγγόνια του καθώς και τα ανίψια του.

Ωστόσο, η εμφάνιση της μητέρας του Έλον Μασκ στο αεροσκάφος, μετά από ένα Σαββατοκύριακο στο Mar-a-Lago, φάνηκε να αποτελεί εξαιρετικό προνόμιο για έναν προεδρικό σύμβουλο, με πολλούς χρήστες στα social media να επικρίνουν αυτή την κίνηση.

Ο επίτροπος εκλογών του Τενεσί Κρις Τζάκσον σχολίασε αρνητικά την εικόνα.

«Αυτό είναι πέρα για πέρα εξωφρενικό. Ο Έλον Μασκ, η ιδιόρρυθμη μητέρα του Μάγια, και ένα από τα μικρά παιδιά του μεταφέρθηκαν με το Air Force One και το Marine One – κατευθείαν στον Λευκό Οίκο, όπου προφανώς διαμένουν» έγραψε, προσθέτοντας: «Τι στο διάολο συμβαίνει; Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό».

Πολλοί ήταν αυτοί που συμφώνησαν μαζί του: «Τώρα το Air Force One έγινε Uber και ο Λευκός Οίκος Airbnb. Υπέροχα. Απλά υπέροχα» ανέφερε ένα άτομο με έναν άλλον να προσθέτει:« Αυτό είναι εξωφρενικό και είναι κατασπατάληση των χρημάτων των φορολογουμένων».

Κάποιος άλλος συμφώνησε σχολιάζοντας: «Από πότε ο Λευκός Οίκος είναι ξενοδοχείο για τους συμβούλους;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γαλλία: 5 τραυματίες από την επίθεση με αυτοκίνητο στο νησί Ολερόν – Οι αρχές εξετάζουν ψυχιατρικά κίνητρα
Ένας άνδρας παρέσυρε σκόπιμα πεζούς και ποδηλάτες στο νησί Ολερόν, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» τη στιγμή της σύλληψής του – Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο ψυχικής διαταραχής
Το καμένο αυτοκίνητο του άνδρα που χτύπησε πεζούς στο νησί Ολέρον στη Γαλλία
Μεξικό: Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη μέση του δρόμου η πρόεδρος Σέινμπαουμ – Συνελήφθη ο δράστης
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ έπεσε θύμα απρεπούς και σεξουαλικής παρενόχλησης ενώ χαιρετούσε το πλήθος στο ιστορικό κέντρο της Πόλης του Μεξικού
Το βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να επιτίθεται σεξουαλικά στην πρόεδρο του Μεξικού, Κλαούντια Σέινμπαουμ
Ο Χουάν Κάρλος για όλους και για όλα στο βιβλίο του «Reconciliation»: «Ο γιος μου Φελίπε μού γύρισε την πλάτη – Η Σοφία είναι αναντικατάστατη»
Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας δηλώνει μετανιωμένος στα απομνημονεύματά του για τις ερωμένες του και το δώρο των 100 εκατ. από τη Σαουδική Αραβία και ονειρεύεται να επιστρέψει στην Ισπανία
Τα απομνημονεύματα του Χουάν Κάρλος