Κόσμος

Σάλος στην Αυστραλία με σχολικό ημερολόγιο: Δάσκαλοι ποζάρουν σε στάσεις που θυμίζουν πορνό

Ένα λύκειο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας δέχεται “πυρά” εξαιτίας ενός ημερολογιου όπου δάσκαλοι ποζάρουν σε πόζες που θυμίζουν πορνογραφική ταινία!

Οι επίμαχες φωτογραφίες του ημερολογίου δείχνουν τους δασκάλους του Balmoral State High School να φωτογραφίζονται σε διάφορες πικάντικες στάσεις. Σε μία από αυτές, μια καθηγήτρια είναι ντυμένη καλόγρια και πατά πάνω σε συνάδελφο και μια άλλη φορά ένα λαμπερό χρυσό μανκίνι.

Άλλη εικόνα δείχνει μία δασκάλα να σκύβει στα τέσσερα και μία άλλη συνάδελφός της ρίχνει γάλα πάνω σε μια άλλη δασκάλα.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται σε ημερολόγιο του 2023 που ήταν κρεμασμένο στην αίθουσα προσωπικού, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας The Courier Mail.

Το θέμα ήρθε στο φώς έπειτα από σχετική καταγγελία από μέλη του προσωπικού τον περασμένο Δεκέμβριο, την οποία οι εκπαιδευτικοί διέψευσαν.

Όταν οι εικόνες διέρρευσαν σε μαθητές, άρχισαν να κάνουν ταχύτατα το γύρο του διαδικτύου.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν έχουν προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις από το κοινό, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι ξεπερνούν τα όρια, ενώ άλλοι λένε ότι δεν πρέπει να τις παίρνουμε πολύ σοβαρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Ο αιώνας της ταπείνωσης για την Ευρώπη μπορεί να έχει ήδη αρχίσει – Η συμφωνία με τον Τραμπ και οι ομοιότητες της υποταγής της Κίνας στη Βρετανία
Ο Τραμπ χρησιμοποιεί την στρατιωτική και τεχνολογική υπεροχή των ΗΠΑ για να πιέζει για μονομερείς συμφωνίες την Ευρώπη
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Ντόναλντ Τραμπ 3
Επιτυχημένη η τελική δοκιμή για την υψηλότερη γέφυρα του κόσμου στην Κίνα – Άντεξε 96 βαρέα φορτηγά
Τα εγκαίνια της εντυπωσιακής γέφυρας έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Σεπτεμβρίου και θα μειώσει τον χρόνο ταξιδιού μεταξύ Λιουτζί και Ανλόνγκ από 2 ώρες σε μόλις 2 λεπτά
Η εντυπωσιακή γέφυρα Huajiang Grand Canyon στην Κίνα
1
Η Γαλλία στο χείλος του χάους: Ο Μπαϊρού ρισκάρει, το κίνημα «Μπλοκάρουμε τα Πάντα» φουντώνει, η Λε Πεν καραδοκεί και ο Μακρόν αγωνιά
Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στη Γαλλία - Οι επιλογές του Μακρόν - Οι περισσότεροι Γάλλοι θέλουν διάλυση της Βουλής, νέες εκλογές και παραίτηση Μακρόν
Μακρόν Μπαϊρού 44