Κόσμος

Σανγκάη: Ακόμη 12 νεκροί από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμη δώδεκα ασθενείς υπέκυψαν εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 στη Σανγκάη τις προηγούμενες 24 ώρες, ανακοίνωσε η Επιτροπή Υγείας της οικονομικής πρωτεύουσας της Κίνας.

Ο απολογισμός του τρέχοντος ξεσπάσματος της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη Σανγκάη, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου εξακολουθεί να τελεί σε lockdown, έφθασε έτσι τους 48 νεκρούς.

Οι αρχές στη μητρόπολη 25 εκατομμυρίων κατοίκων επιβεβαίωσαν 2.736 περιπτώσεις μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στις οποίες έχουν εκδηλωθεί συμπτώματα και 20.634 ασυμπτωματικές.

Η έξαρση της πανδημίας στη Σανγκάη χαρακτηρίζεται η σοβαρότερη στο γιγαντιαίο ασιατικό κράτος αφότου άρχισε η υγειονομική κρίση, στα τέλη του 2019.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λαβρόφ σε Ρούμπιο: «Εκκενώστε την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο» – Η προειδοποίηση – προάγγελος ρωσικών επιθέσεων
Η απόφαση της Μόσχας για πλήγματα στο Κίεβο, ελήφθη ως «απάντηση στις συνεχιζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις από το καθεστώς του Κιέβου» εναντίον αμάχων στη ρωσική επικράτεια
Sputnik