Κόσμος

Σαρλ Μισέλ: Τον Μάρτιο στρατηγική συζήτηση για Ανατολική Μεσόγειο και σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας

Στο τραπέζι το θέμα της Τουρκίας ρίχνει τις επόμενες ημέρες η ΕΕ όπως αποκάλυψε ο Σαρλ Μισέλ.

Τον Μάρτιο θα γίνει στρατηγική συζήτηση για την Ανατολική Μεσόγειο και τη σχέση μεταξύ της ΕΕ και την Τουρκία σημείωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ερωτηθείς μετά την τηλεδιάσκεψη κορυφής, ενώ σημείωσε ότι θα προετοιμαστεί αυτή η συζήτηση το επόμενο διάστημα.

«Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ, είναι σημαντικό στοιχείο. Την ίδια ώρα, δεν είναι μυστικό ότι τους τελευταίους μήνες είχαμε κάποιες δυσκολίες με την Τουρκία» ανέφερε ο Σαρλ Μισέλ και προσέθεσε «αλλά ο στόχος είναι λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες αποφάσεις που έχουν ληφθεί να συζητήσουμε ξανά το Μάρτιο και να λάβουμε αποφάσεις μαζί γι’αυτό το ζήτημα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα