Κόσμος

Σεισμών 5,9 Ρίχτερ στη Ρωσία

Ο σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδη κοντά σε νησιά στον Ειρηνικό.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στα ανοικτά των Κουρίλων Νήσων, ένα αρχιπέλαγος στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το επίκεντρο του σεισμόύ βρισκόταν 210 χλμ. νότια της πόλης Σεβέρο-Κουρίλσκ, σε βάθος 72 χιλιομέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, σύμφωνα με Γεωφυσική Υπηρεσία της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Βρετανία ξεκαθαρίζει τη θέση της στο Ιράν για τον πόλεμο: Διπλωματική πίεση, επιβολή κυρώσεων και μέτρα ασφάλειας για ελεύθερη ναυσιπλοΐα
Η Βρετανία περιορίζεται σε αμυντικές ενέργειες, όπως η προστασία στρατιωτικών βάσεων και συμμάχων στη Μέση Ανατολή, αποφεύγοντας ενεργό συμμετοχή σε επιθετικές επιχειρήσεις
Κιρ Στάρμερ
Νέες απειλές Ντόναλντ Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» – Στέλνει αντιπροσωπεία στο Πακιστάν
Έσπευσε να σημειώσει πως: «Οι εκπρόσωποί μου πηγαίνουν στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν - Θα είναι εκεί αύριο το βράδυ, για διαπραγματεύσεις» - «Αν δεν δεχθούν τη συμφωνία, θα τους καταστρέψουμε»
Ντόναλντ Τραμπ 14