Κόσμος

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ κοντά στη Κωνσταντινούπολη

Σεισμός έντασης 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε την Κυριακή (17/12/2023) στις 22.53 ώρα Ελλάδας  στη Θάλασσα του Μαρμαρά, κοντά στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων της Τουρκίας (AFAD) ο σεισμός ήταν εντάσεως 4,1 βαθμών με επίκεντρο τη Θάλασσα του Μαρμαρά, νότια από τη Κωνσταντινούπολη, ανοικτά της Γιάλοβας.

Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίζεται στα 11,18 χλμ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σαβάνα Γκάθρι: Νέα έκκληση για τη μητέρα της μετά τη λήξη της προθεσμίας για λύτρα – «Φέρτε την σπίτι»
H γνωστή παρουσιάστρια απηύθυνε μέσω βίντεο νέα δημόσια έκκληση για βοήθεια - Το FBI ανακοίνωσε ότι, περισσότερο από μία εβδομάδα μετά, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί ύποπτος
Μήνυμα από τους γείτονες της Νάνσι Γκάθρι που αγνοείται