Κόσμος

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στην Αλικαρνασσό

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 2:16 μετά το μεσημέρι στα παράλια της Μικράς Ασίας.

Ειδικότερα, το επίκεντρό της εντοπίζεται 362 χλμ ανατολικά της Αθήνας και 51 χλμ βορειοανατολικά της Κω.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Γάζα: Οι IDF δημοσίευσαν σοκαριστικά βίντεο με μέλη της «Μονάδας Βέλος» να βασανίζουν Παλαιστίνιους – Σκληρές εικόνες
Ένα από τα βίντεο δείχνει τον βάναυσο ξυλοδαρμό δύο αντρών, τους οποίους σέρνουν στο έδαφος σφαδάζοντας με τους IDF να δηλώνουν ότι πρόκειται για τη «Μονάδα Βέλος, τους εκτελεστές της Χαμάς»
Μονάδα Βέλος