Κόσμος

Σέρφερ στα σαγόνια του καρχαρία – Του έφαγε το πόδι

Θύμα τρομακτικής επίθεσης καρχαρία έπεσε ένας 29χρονος σέρφερ στο Falcon.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν το απόγευμα της Τρίτης. “Δύο άντρες έτρεξαν και μας ζήτησαν πάγο. Του είχε φάει το πόδι. Τους δώσαμε δωρεάν. Δεν ξέρουμε αν τον γνώριζαν, αλλά προσπαθούσαν να βοηθήσουν”.

Όλοι ήταν σε κατάσταση σοκ μετά το τρομακτικό συμβάν. Ο νεαρός είχε ακόμα τις αισθήσεις του όταν τον ανέβαζαν από την παραλία. Έλειπε το δεξί του πόδι από το γόνατο και κάτω.

Ενώ αρχικά είχε σταλεί ελικόπτερο διάσωσης στην περιοχή για αεροδιακομιδή, οι διασώστες έκριναν πως δεν απαιτούνταν ελικόπτερο και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Peel Health Campus.

 

 

Πηγή: News.com.au

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Υποχώρηση για το CDU του Μερτς στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία – Η ακροδεξιά AfD τριπλασιάζει την εκλογική της δύναμη
Η CDU παραμένει πρώτη δύναμη αλλά με απώλειες, το SPD καταρρέει, ενώ η AfD τριπλασιάζει το ποσοστό της στο πιο πυκνοκατοικημένο κρατίδιο της Γερμανίας, το οποίο αποτελεί και τη βάση του καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 1