Κόσμος

“Σφάζονται” οι Δημοκρατικοί λίγους μήνες πριν τις εκλογές

Μόνο… μονιασμένοι δεν πάνε οι Δημοκρατικοί για την μεγάλη “μάχη” του Νοεμβρίου για την ανάδειξη του προέδρου των ΗΠΑ.

Αυτό φαίνεται και από το ότι οι υποψήφιοι για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος Μπέρνι Σάντερς και Μάικλ Μπλούμπεργκ συνέχισαν τα “πυρά” ο ένας εναντίον του άλλου.

Ο Σάντερς κατηγόρησε τον δισεκατομμυριούχο των ΜΜΕ για προσπάθεια εξαγοράς των εκλογών, ενώ ο Μπλούμπεργκ κατηγόρησε τον Σάντερς ότι ο ίδιος και οι φανατικοί υποστηρικτές του προκαλούν ζημιά στο Δημοκρατικό Κόμμα.

“Είσαι σαν τον Τραμπ”

Ο ανεξάρτητος γερουσιαστής, από την πλευρά του, συνέκρινε τον Μπλούμπεργκ με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι και οι δύο είναι δισεκατομμυριούχοι που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους για να υποτάξουν ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

“Ο κ. Μπλούμπεργκ, όπως οποιοσδήποτε άλλος έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος. Δεν έχει όμως δικαίωμα να αγοράσει την προεδρία!” δήλωσε ο Σάντερς σε χιλιάδες υποστηρικτές του, που συμμετείχαν σε προεκλογική εκδήλωση στο Ρίτσμοντ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο και οι οποίοι προχώρησαν σε αποδοκιμασίες στο άκουσμα του ονόματος του Μπλούμπεργκ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ένας νεκρός και έξι τραυματίες μετά από πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Λίνκολν στην Πενσιλβάνια
Το περιστατικό στο πρώτο ιστορικά Μαύρο πανεπιστήμιο έγινε μία ημέρα αφότου πέντε άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κοντά στο Πανεπιστήμιο Χάουαρντ στην Ουάσινγκτον, επίσης Μαύρο πανεπιστήμιο
πανεπιστήμιο
Στην «αντεπίθεση» η Βενεζουέλα: Ξεκίνησε στρατιωτικά γυμνάσια μετά τις απειλές Τραμπ για χερσαίες επιχειρήσεις
«Διεξάγουμε άσκηση υπεράσπισης των ακτών για να προστατευτούμε όχι μόνο από στρατιωτικές απειλές αλλά και από τη διακίνηση ναρκωτικών, τις τρομοκρατικές απειλές και τις μυστικές επιχειρήσεις», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας της Βενεζουέλας
Στρατός