Κόσμος

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Κρίσιμες ώρες από λοίμωξη «που δεν θεραπεύτηκε αποτελεσματικά»

Όπως δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι “επικοινωνεί με τους γιατρούς” και εισήχθη στο νοσοκομείο, σήμερα το μεσημέρι “εξαιτίας λοίμωξης που, τις περασμένες ημέρες, δεν θεραπεύθηκε αποτελεσματικά”.

Απόψε είναι πιθανόν να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου. Η όλη κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες, κρίνεται κρίσιμη.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός τύπος, στον Καβαλιέρε χορηγήθηκαν αντιβιοτικά, εξαιτίας πνευμονίας και η αναπνοή του, στην φάση αυτή υποστηρίζεται μηχανικά.

Στο νοσοκομείο, μεταξύ των άλλων, βρίσκονται η μεγαλύτερη κόρη του Μπερλουσκόνι, Μαρίνα, ο αδελφός του Πάολο Μπερλουσκόνι και η σύντροφός του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, Μάρτα Φασίνα.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ευχήθηκε στον Μπερλουσκόνι να ξεπεράσει γρήγορα και αυτή την περιπέτεια της υγείας του και έγραψε στο Twitter “Forza Silvio” (κουράγιο, Σίλβιο).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια έφτασαν στην Βρετανία – Την Τετάρτη θα συναντηθούν με τον Κάρολο
Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ έχει προσκληθεί από τον βασιλιά Κάρολο και, όπως ορίζει το πρωτόκολλο για κάθε επίσημη κρατική επίσκεψη, θα φιλοξενηθεί στο Κάστρο του Ουίνδσορ
Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ για τα 70 χρόνια της Disneyland – Αποκλειστικό μήνυμα και προσωπικές αναμνήσεις
Στο τρέιλερ, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται στο Space Mountain, το οποίο, όπως λέει, ήταν ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια στο πάρκο ενώ η Μέγκαν Μαρκλ προσθέτει: «Εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα σου»
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
Ο Συριακός στρατός απέσυρε τα βαρέα όπλα του από τον νότο – Το σχέδιο για τη Σουέιντα και η πιθανή συμφωνία με το Ισραήλ
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Νετανιάχου είχε δηλώσει στα τέλη Αυγούστου ότι η χώρα του διεξήγαγε συνομιλίες για τη δημιουργία μιας αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης στη νότια Συρία, από όπου αποσύρθηκαν τα βαρέα όπλα
Άνθρωποι στέκονται δίπλα σε ένα κατεστραμμένο πυροβολείο τανκ, μετά από αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Δρούζων μαχητών, σουνιτικών φυλών Βεδουίνων και κυβερνητικών δυνάμεων, στην πόλη Σουέιντα της Συρίας