Κόσμος

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Σε νοσοκομείο του Μιλάνου με πόνους ο «Καβαλιέρε»

Στο νοσοκομείο «San Raffaele» του Μιλάνου ο 86χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ένιωσε έντονους πόνους.

Ο «Καβαλιέρε» Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο «San Raffaele» στο Μιλάνο για εξετάσεις, καθώς αισθάνθηκε έντονους πόνους, ανέφερε η Corriere Della Sera. Ο 86χρονος αρχηγός του «Forza Italia» νοσηλεύτηκε για τελευταία φορά στο «San Raffaele» τον Ιανουάριο του 2022. Τότε, μία ουρολοίμωξη τον είχε υποχρεώσει να νοσηλευτεί.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Μπερλουσκόνι βρέθηκε θετικός στον ιό Sars-CoV-2 και εμφάνισε συμπτώματα του Covid-19, μαζί με πνευμονία.

Τον Ιούνιο του 2016 είχε κάνει στο «San Raffaele» εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς για αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας και το 2019 είχε χειρουργηθεί για εντερική απόφραξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου