Κόσμος

Σιβηρία: Έντεκα νεκροί από φωτιά σε σπίτι

Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ξύλινη κατοικία στο χωριό Πριτσουλίμσκι, στην περιφέρεια Τομσκ της Σιβηρία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων, το τελευταίο θύμα ανασύρθηκε «στις 07:03 ώρα Μόσχας» (σ.σ. 06:03 ώρα Ελλάδας).

Το παράρτημα της Επιτροπής Έρευνας στην περιφέρεια Τομσκ γνωστοποίησε ότι διενεργεί έρευνα ποινικής φύσης για την πυρκαγιά, για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η φωτιά ξέσπασε στο ισόγειο ξύλινο οίκημα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα περί τις 04:00 (03:00 ώρα Ελλάδας). Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, μόλις δύο άνθρωποι μπόρεσαν να βγουν ζωντανοί από το κτίριο 200 τετραγωνικών μέτρων, όπου κατά πληροφορίες διέμεναν μετανάστες εργάτες. Το κτίριο κάηκε ολόκληρο, μετέδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ρωσικές αρχές διενεργούν έρευνα για το περιστατικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ζελένσκι καλεί τον Πούτιν να συμφωνήσει σε εκεχειρία από αύριο Δευτέρα - «Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν βάσει της κατάστασης στο πεδίο» λέει το Κρεμλίνο
«Δεν έχει νόημα να συνεχιστούν οι σκοτωμοί ούτε για μία ημέρα. Αναμένουμε από τη Ρωσία να επιβεβαιώσει την εκεχειρία, πλήρη, με διάρκεια και αξιόπιστη, ξεκινώντας από αύριο 12 Μαΐου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ζελένσκι
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 1