Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Σκληρή επίθεση στην Τσέλσι Κλίντον! “Ο πατέρας σου με βίασε και η μητέρα σου τον κάλυπτε”

Σκληρή επίθεση στην Τσέλσι Κλίντον! “Ο πατέρας σου με βίασε και η μητέρα σου τον κάλυπτε”

Με την Τσέλσι Κλίντον να κάνει λόγο για “απόσπαση προσοχής”, αναφερόμενη στα σεξουαλικά σκάνδαλα του πατέρα της Μπιλ, η Juanita Broaddrick, που τον είχε κατηγορήσει για βιασμό το 1978, ξέσπασε στο twitter.

“Ο πατέρας σου ήταν, και ίσως είναι ακόμα, βιαστής. Η μητέρα σου έλεγε πάντα ψέματα και τον κάλυπτε”, έγραψε στο twitter απευθυνόμενη στην Τσέλσι Κλίντον. Η επίθεση ήρθε μετά την απόφαση της Τσέλσι να υπερασπιστεί τον πατέρα της μετά τα όσα είπε ο Ντόναλντ Τραμπ για το debate.

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε μετά το debate ως δεν ήθελε να μιλήσει για τις απιστίες του Μπιλ Κλίντον επειδή δεν ήθελε να ντροπιάσει την Τσέλσι που καθόταν στις μπροστινές θέσεις του κοινού. “Η αντίδρασή μου στα χτυπήματα του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον της μητέρας μου ή της οικογένειάς μου δεν έχει αλλάξει. Επιχειρεί να αποσπάσει την προσοχή από την αδυναμία του να μιλήσει για το τι πραγματικά διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές”, δήλωσε η Τσέλσι Κλίντον σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan.

“Πραγματικά δεν θυμάμαι μια φορά στη ζωή μου να μη δέχεται επίθεση η οικογένειά μου, οπότε δυστυχώς φαίνεται να αποτελεί παράδοση. Αυτό που βρίσκω πιο ανησυχητικό είναι οι συνεχείς και αμείλικτες επιθέσεις του Ντόναλντ Τραμπ που έχουν αντίκτυπο στη χώρα και την παγκόσμια κοινότητα”, τόνισε η Τσέλσι Κλίντον.

Μέσα από μια σειρά μηνυμάτων στο twitter, η Juanita Broaddrick επιτέθηκε στην κόρη του ζεύγους Κλίντον. “Τσέλσι είπες ότι δεν θυμάσαι μια φορά στη ζωή σου που να μην έχουν επιτεθεί στους γονείς σου. Υπάρχει πολύ καλός λόγος για αυτό. Οι γονείς σου δεν είναι καλοί άνθρωποι. Η αλήθεια είναι αυτό που προκάλεσε τις επιθέσεις στην οικογένειά σου και είσαι αρκετά έξυπνη για να το καταλάβεις. Ήμουν 35 ετών όταν ο Μπιλ Κλίντον με βίασε και η Χίλαρι προσπάθησε να με φιμώσει. Είμαι 73 ετών και δεν φεύγει”, ήταν τα μηνύματα που της έστειλε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Juanita Broaddrick είχε μιλήσει ανοιχτά στο Dateline NBC το 1999 για το τι είχε συμβεί τη νύχτα που ισχυρίζεται ότι τη βίασε ο Μπιλ Κλίντον. “Άρχισε να δαγκώνει το πάνω χείλος μου και προσπάθησα να αποτραβηχτώ. Τότε με έσπρωξε στο κρεβάτι. Ήμουν πολύ φοβισμένη και προσπάθησα να ξεφύγω. Του είπα “όχι”, ότι δεν ήθελα να συμβεί αυτό, αλλά δεν με άκουγε. Ήμουν σε κατάσταση πανικού. Είχα αρχίσει να φωνάζω “σε παρακαλώ σταμάτα”. Όταν τελείωσε, έκλαιγα και τον έβλεπα να ετοιμάζεται να φύγει βάζοντας ήρεμος τα γυαλιά του”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε