Κόσμος

Σοκάρει η μαρτυρία Ισραηλινού ομήρου: «Φρουρός της Χαμάς με βίασε μετά το ντους και απείλησε να με σκοτώσει αν το έλεγα»

«Άρχισε να με αγγίζει σε όλο το σώμα. Πάγωσα. Του είπα: "Αστειεύεσαι, έτσι; Αυτό απαγορεύεται στο Ισλάμ"»

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία ομήρου από το Ισραήλ που έπεσε θύμα βιασμού από τη Χαμάς. «Φρουρός της Χαμάς με βίασε μετά το ντους και απείλησε να με σκοτώσει αν το πω» λέει.

Ο νεαρός Γκι Γκιλμπόα-Ντιλάλ από το Ισραήλ που είχε απαχθεί από τη Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ Nova και κρατήθηκε στη Γάζα για 739 ημέρες, απελευθερώθηκε στις 12 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της συμφωνίας για τη Γάζα. Η οικογένειά του ανέφερε ότι του επιτρεπόταν να κάνει ντους μόνο μία φορά το μήνα με ένα κουβά.

Ο ίδιος περιέγραψε πώς έπεσε θύμα βιασμού από φρουρό της Χαμάς προσθέτοντας ότι ο βιαστής του απείλησε να τον σκοτώσει αν τολμούσε να πει σε κάποιον για τη φρίκη που βίωσε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Israel (@stateofisrael)

Μιλώντας στο Channel 12 ο Γκιλμπόα-Ντιλάλ περιέγραψε πως όλα συνέβησαν μετά από ντους που έκανε. «Με άφησε να κάνω ντους και όταν τελείωσα, με έσυρε έξω από εκεί και δεν με άφησε να φορέσω τα ρούχα μου. Με πήγε πίσω στο δωμάτιό τους και μετά με πέταξε σε μια από τις πολυθρόνες» είπε αρχικά ο Ισραηλινός όμηρος.

«Άρχισε να με αγγίζει σε όλο το σώμα. Πάγωσα. Του είπα: “Αστειεύεσαι, έτσι; Αυτό απαγορεύεται στο Ισλάμ”. Έβαλε ένα τουφέκι στο κεφάλι μου και ένα μαχαίρι στο λαιμό μου και μου είπε ότι αν το έλεγα σε κανέναν, θα με σκότωνε» συμπλήρωσε ο Γκιλμπόα-Ντιλάλ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τι είναι το πυραυλικό σύστημα Patriot
Πρόκειται για το σημαντικότερο αμυντικό πυραυλικό σύστημα του αμερικανικού στρατού - Μια συστοιχία Patriot είναι ιδιαίτερα ακριβή, με την πλήρη εγκατάσταση των εκτοξευτών, των ραντάρ και των πυραύλων αναχαίτισης να κοστίζει πάνω από 1 δισ. δολάρια
FILE - A Patriot missile mobile launcher is displayed outside the Fort Sill Army Post near Lawton, Okla., on March 21, 2023. (AP Photo/Sean Murphy, File)
Μπιλ Κλίντον για Επστάιν: «Πίστευα ότι τα κορίτσια στο αεροπλάνο του ήταν αεροσυνοδοί»
Το όνομα του 79χρονου Μπιλ Κλίντον και φωτογραφίες του εμφανίζονται επανειλημμένα σε ντοκουμέντα που σχετίζονται με τις έρευνες αναφορικά με τις εγκληματικές δραστηριότητες του Τζέφρι Επστάιν, ωστόσο ο πρώην πρόεδρος ποτέ δεν έχει κατηγορηθεί για κάτι
Ο Μπιλ Κλίντον
Πολεμικό ντόμινο στη Μέση Ανατολή: Η Ελλάδα στέλνει συστοιχία Patriot στην Κάρπαθο, νέος συναγερμός στην Κύπρο, εκρήξεις στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ – «Ο πόλεμος δεν θα είναι ατελείωτος» λέει ο Νετανιάχου
Για πόλεμο 4 με 5 εβδομάδων έκανε λόγο ο Ντόναλντ Τραμπ - Δείτε live όλες τις εξελίξεις
Επίθεση στην Τεχεράνη
Στο «κόκκινο» η Κύπρος- Αναφορές για αναχαιτήσεις drones ανοικτά της Λεμεσού μετά τα μεσάνυχτα
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση ωστόσο τις τελευταίες ώρες πολλοί χρήστες στα social media κάνουν λόγο για εκρήξεις που ακούγονται από διαφορετικές κατευθύνσεις
Το drone που καταγράφηκε πάνω από τη Λεμεσό
5