Κόσμος

Σούπερ βραβείο σε γάτο μετά θάνατον

Ένας γατούλης ανακηρύχθηκε μετά θάνατον “Βρετανός Γάτος της Χρονιάς” επειδή βοήθησε την άρρωστη ιδιοκτήτριά του

Ένας λευκός γατούλης ονόματι Τίο, ο οποίος κάθισε πάνω στην ιδιοκτήτριά του και την “ζύμωνε” με τις πατούσες του όλο το βράδυ για να μην αποκοιμηθεί καθώς είχε υποστεί θρόμβωση, ανακηρύχθηκε σήμερα, μετά θάνατον, “Βρετανός Γάτος της Χρονιάς”.

Γάτος ο καλύτερος φίλος

Ο Τίο, ο οποίος πέθανε πριν από μερικές ημέρες, επικράτησε εκατοντάδων άλλων πρωταθλητών αιλουροειδών και κατέκτησε την ύψιστη διάκριση κατά την ετήσια τελετή βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου.

Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του η ιδιοκτήτριά του Σαρλότ Ντίξον.

“Ο διασώστης είπε ότι νόμιζε πώς είχα εμφανίσει θρόμβο και ότι ήταν καλό που δεν αποκοιμήθηκα καθώς το πιθανότερο είναι να μην ξύπναγα ποτέ”, είπε η Ντίξον, η οποία είχε φροντίσει τον Τίο από πολύ μικρό και τον βοήθησε να αναρρώσει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Άλλοι βραβευθέντες ήταν ο μαυρόασπρος Άρθουρ, ο οποίος βοήθησε την ιδιοκτήτριά του να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και ο δύο ετών Τόμπι, ο οποίος ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη του κάθε φορά που παθαίνει επιληπτική κρίση.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το FBI σταμάτησε 18χρονο που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στη Βόρεια Καρολίνα εμπνεόμενος από τον ISIS
Ο 18χρονος Christian Sturdivant σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε παντοπωλείο και fast food εστιατόριο, πριν συλληφθεί από το FBI το οποίο τον είχε στο στόχαστρο από το 2022, που είχε αποπειραθεί να σκοτώσει έναν γείτονά του
Αστυνομικοί του FBI
Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που η φονική πυρκαγιά εξαπλώνεται στο μπαρ του Κραν Μοντανά στην Ελβετία
Στο βίντεο οι θαμώνες του μπαρ φαίνεται να μην έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφού αρκετοί σήκωσαν τα κινητά τους για να βιντεοσκοπήσουν τις φλόγες
Ελβετία
5
Θρίλερ με την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται μετά τη φωτιά στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία: «Δεν έχει ταυτοποιηθεί, προσευχηθείτε» λέει ο αδερφός της
Ο κολλητός φίλος της κοπέλας έγραψε στο Instagram πως η σορός της κοπέλας ταυτοποιήθηκε, κάτι που το διέψευσε ο αδερφός της: «Δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη, παρακαλώ προσευχηθείτε μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά. 
Ο Ρομαίν και η 15χρονη αδερφή του Αλίκη που σκοτώθηκε από τη φωτιά στο Κραν Μοντανά 8
Θαύμα στην πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά: Νεαρός παγιδεύτηκε στο μπαρ κρατώντας έναν σταυρό – «Η φωτιά τον απέφυγε κι επέζησε»
Η Λετίσια Πλας περιγράφει πώς ένας νεαρός, ανήμπορος να διαφύγει καθώς οι έξοδοι στο μπαρ είχαν αποκλειστεί, κάθισε στο πάτωμα κρατώντας έναν σταυρό στα χέρια του
Η αυτόπτης μάρτυρας Λετίσια Πλας