Κόσμος

Spider-Man: Homecoming: Ο κακός της ταινίας είναι έκπληξη! [vid]

Καινούργιες λεπτομέρειες για τον Vulture (το Όρνεο), τον «κακό» στην ταινία «Spider-Man: Homecoming», αποκαλύπτει το τελευταίο τρέιλερ.

Ο Vulture, τον οποίο υποδύεται στην ταινία ο Μάικλ Κίτον, είναι ένας απλός άνθρωπος, απογοητευμένος από αυτά που κάνει το πλουσιότερο 1% του πλανήτη. «Οι πλούσιοι και οι ισχυροί… δεν νοιάζονται για μας» δηλώνει ο Vulture στο καινούργιο τρέιλερ. «Ο κόσμος αλλάζει, καιρός ν’ αλλάξουμε κι εμείς» καταλήγει. Επιπλέον, ο «κακός» είναι ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης. «Θα κάνω τα πάντα για να προστατέψω την οικογένειά μου» γρυλίζει, σε μια βίαιη αντιπαράθεσή του με τον Σπάιντερμαν.

«Όλη η προσέγγισή μου σ’ αυτήν την ταινία είναι ότι έχουμε δει το “ρετιρέ” του σύμπαντος της Marvel» δήλωσε, στην «USA Today», ο σκηνοθέτης Τζον Ουάτς. «Έχουμε δει τι είναι να είσαι δισεκατομμυριούχος επενδυτής, να είσαι θεός της σκανδιναβικής μυθολογίας. Έχουμε δει τον πάνω πάνω όροφο αυτού του κόσμου. Αλλά δεν έχουμε δει ποτέ τι είναι να είσαι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος.

Το «Spider-Man: Homecoming» βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις ΗΠΑ, στις 7 Ιουλίου. Στο ρόλο του Iron Man, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και σε αυτόν του Vulture, ο Μάικλ Κίτον. Συμπρωταγωνιστούν οι Marisa Tomei, Zendaya και Ντόναλντ Γκλόβερ, με τον Βρετανό ηθοποιό Τομ Χόλαντ να υποδύεται τον Σπάιντερμαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον «Χρυσό Θόλο» κόστους 175 δισεκατομμυρίων δολαρίων – Θα προστατεύει τις ΗΠΑ από πυραυλικές επιθέσεις ακόμη και από το διάστημα
Όπως τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο αμερικανικός θόλος θα είναι ακόμη καλύτερος από αυτόν του Ισραήλ και στο έργο θα συμμετάσχει και ο Καναδάς
Ντοναλντ Τραμπ
1
«Ο Τραμπ δεν επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία για να μην σταματήσουν τις συνομιλίες για την Ουκρανία» λέει ο Μάρκο Ρούμπιο
«Αν καταστεί σαφές ότι οι Ρώσοι δεν ενδιαφέρονται για μια ειρηνευτική συμφωνία και απλώς θέλουν να συνεχίσουν τον πόλεμο, μπορεί κάλλιστα να φτάσουμε σε αυτές»
U.S. President Donald Trump speaks during a roundtable discussion in Doha, Qatar, May 15, 2025. REUTERS 1
Ο Έλον Μασκ θα ξοδεύει «πολύ λιγότερα» χρήματα για να χρηματοδοτεί πολιτικές προεκλογικές εκστρατείες
Ο Μασκ είχε προσφέρει περισσότερα από 290 εκατομμύρια δολάρια για να στηρίξει Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους πριν από τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές του 2024
Ο Έλον Μασκ 1