Κόσμος

Στέλνουν γράμματα στον “πρόεδρο Bannon”! Έχρισαν άλλο πλανητάρχη!

Οι επικριτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα στις σχέσεις του με τον επικεφαλής της στρατηγικής του Steve Bannon.

Η διαμάχη γύρω από τον Steve Bannon έχει ξεκινήσει από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ τον έκανε επικεφαλής της στρατηγικής του αμέσως μετά την εκλογή του. Είχε παίξει άλλωστε καθοριστικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του.

Ο Steve Bannon έχει θεωρηθεί ο ιθύνων νους πολλών εκ των πολιτικών κινήσεων του Ντόναλντ Τραμπ, συμπεριλαμβανομένης της μουσουλμανικής απαγόρευσης που προκάλεσε παγκόσμιες αντιδράσεις.

Από τότε που ανακοινώθηκε η μουσουλμανική απαγόρευση και ο Bannon διορίστηκε στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, πολλοί χρήστες του Twitter άρχισαν να αναφέρονται σε εκείνον ως “πρόεδρο Bannon” υπαινισσόμενοι τη μεγάλη επιρροή που έχει επάνω στον Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

Οι επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ έχουν ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία (#PostcardstoBannon) και στέλνουν επιστολές στον Λευκό Οίκο “χρίζοντας” πρόεδρο τον Bannon.

 

 

 

 

Πηγή: teenvogue

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια επισκέφθηκαν τραυματίες του δυστυχήματος στην Κόρδοβα - Φωτογραφίες
Το βασιλικό ζεύγος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες που νοσηλεύονται, υπογραμμίζοντας ότι η σκέψη τους βρίσκεται κοντά σε όλους όσοι επλήγησαν από το δυστύχημα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας συνομιλούν με τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νοσοκομείο «Reina Sofia»
Η Ryanair «τρολάρει» τον Έλον Μασκ ανακοινώνοντας προς τιμήν του προσφορά «θέσεων για μεγάλους ηλίθιους» με 16,99 λίρες
Η Ryanair ξεκινά την πώληση θέσεων «Big Idiot» καθώς εντείνεται η διαμάχη με τον Elon Musk ο οποίος είχε ζητήσει να απολυθεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αφήνοντας υπονοούμενα για πιθανή εξαγορά της από τον ίδιο
Ο Έλον Μασκ και ο διευθυντής της Ryanair, Μάικλ Ο'Λίρι 6