Κόσμος

Στην Ιερουσαλήμ θα μεταφέρει την πρεσβεία της Βραζιλίας ο Μπολσονάρο

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρο θα μεταφέρει την πρεσβεία της Βραζιλίας στην Ιερουσαλήμ αποκάλυψε σήμερα ισραηλινός ανώτερος αξιωματούχος.

Σύμφωνα με το ίδιο ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρο, είπε σε αξιωματούχους του Ισραήλ πως το θέμα είναι το “πότε και όχι το εάν”, η πρεσβεία της χώρας του θα μεταφερθεί στο Ισραήλ.

Ο Μπολσονάρο αναλαμβάνει τα καθήκοντά του την πρώτη ημέρα του 2019 και έχει δηλώσει πως θα ήθελε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ντόναλντ Τραμπ και να μεταφέρει και αυτός την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ.

Οι πιέσεις όμως να μην το πράξει είναι πολλές και κυρίως προέρχονται από τον ισχυρό αγροτικό τομέα της Βραζιλίας, καθώς οι αγρότες φοβούνται πως μας τέτοια κίνηση  μπορεί να βλάψει τις εξαγωγές της χώρας προς τις αραβικές χώρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έλον Μασκ: Ένοχος για παραπλάνηση επενδυτών του Twitter
Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου έξι μηνών το 2022, μετά την προσφορά του για την εξαγορά του Twitter, δημοσίευε συνεχώς στους εκατομμύρια ακολούθους του ότι το δίκτυο ήταν γεμάτο από bots που παρήγαγαν spam και δημιουργούσαν ψεύτικους λογαριασμούς
Έλον Μασκ
Τραμπ: Εξετάζει αποκλιμάκωση του πολέμου και μεταφορά της ευθύνης για το Στενά του Ορμούζ σε άλλες χώρες
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, καθώς εξετάζουμε τη σταδιακή ολοκλήρωση των στρατιωτικών μας επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή σε ό,τι αφορά το τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν»
Ντόναλντ Τραμπ