Κόσμος

Συγγνώμη από τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο! «Με χούφτωσε από την αναπηρική καρέκλα» [pics]

Η ηθοποιός Heather Lind κατηγόρησε τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο για σεξουαλική παρενόχληση. Ζήτησε συγγνώμη και επέμεινε πως παρερμηνεύτηκε το χιούμορ του.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος ζήτησε συγγνώμη μετά την αποκάλυψη της 34χρονης ηθοποιού Heather Lind πως την παρενόχλησε σεξουαλικά. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τη χούφτωσε από την αναπηρική του καρέκλα στη διάρκεια φωτογράφησης.

Το περιστατικό έγινε μάλιστα παρουσία της γυναίκας του. Η ηθοποιός μάλιστα δήλωσε πως η Barbara Bush είδε το περιστατικό με τα μάτια της. Οι άνθρωποι της ασφάλειάς του της είπαν μετά ότι δεν έπρεπε να σταθεί δίπλα στον πρώην πρόεδρο.

Το αδιανόητο συμβάν, όπως σημειώνει η Heather Lind, έγινε πριν από 4 χρόνια ενώ προωθούσε μια ταινία. Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος απολογήθηκε για το περιστατικό, τονίζοντας ότι έκανε χιούμορ και πως δεν είχε στόχο να προσβάλει την ηθοποιό.

HEATHERLIND

Η γνωριμία με τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο

Η Heather Lind, που πρωταγωνιστούσε στη σειρά “Turn: Washington’s Spies”, έκανε τους ισχυρισμούς σε βάρος του 93χρονου πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου στο Instagram. Ανέβασε μάλιστα και τις επίμαχες φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα.

HEATHERLIND

“Όταν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο πριν από 4 χρόνια για να προωθήσω μια ιστορική τηλεοπτική εκπομπή, με παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ πόζαρα για μια παρόμοια φωτογραφία. Δεν μου έδωσε το χέρι. Με έπιασε από πίσω ενώ βρισκόταν στην αναπηρική καρέκλα και είχε τη γυναίκα του στο πλευρό του. Μου είπε και ένα “βρώμικο” αστείο”.

Σε ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος τόνισε πως δεν θα έφερνε εσκεμμένα κανέναν σε δύσκολη θέση. Ζητά μάλιστα ειλικρινά συγγνώμη αν η προσπάθειά του να κάνει χιούμορ προσέβαλε την ηθοποιό Heather Lind.

Η ηθοποιός ανέφερε στο επίμαχο ποστ της στο Instagram πως δεν την παρενόχλησε μόνο μία φορά. “Όταν ξεκίνησε η φωτογράφηση με χούφτωσε ξανά. Η Barbara γούρλωσε τα μάτια της σαν να λέει “όχι πάλι”.

Μας είχαν δοθεί οδηγίες να τον φωνάζουμε “κύριε πρόεδρε”. Νόμιζα ότι η εξουσία του προέδρου είναι να βοηθά ανθρώπους και να υπηρετεί ως σύμβολο για τη δημοκρατία μας”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν σε άμεση κατάπαυση του πυρός - «Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» λέει ο Ντόναλντ Τραμπ
«Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος για την αποκλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν
Άνδρας σε χαλάσματα κτιρίου που καταστράφηκε από πακιστανική επίθεση στο ινδικό Κασμίρ 6