Κόσμος

Συγκλονίζει η Μπελούτσι: Ένιωθα χαμένη μετά το διαζύγιο

Για δεύτερη φορά στη ζωή της η Μόνικα Μπελούτσι θα είναι η οικοδέσποινα των τελετών έναρξης και λήξης του Φεστιβάλ των Καννών.

Λίγο πριν στρωθεί το κόκκινο χαλί, η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε στο γαλλικό Paris Match για τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου της. Η 52χρονη λέει ότι την πρώτη φορά στις Κάννες το 2003, δεν κατάφερε να απολαύσει την εμπειρία της γιατί αισθανόταν περισσότερο άγχος παρά χαρά. Αυτή τη φορά λέει ότι θέλει να διασκεδάσει και να ζήσει τη στιγμή.

Η αιώνια καλλονή δεν διστάζει να μιλήσει για όσα βίωσε μετά από το διαζύγιό της με τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ. «Εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν εντελώς χαμένη. Ό,τι είχα χτίσει, εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές την επομένη του διαζυγίου. Μετά από μία σχέση είκοσι χρόνων, έπρεπε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου», λέει η Μπελούτσι σε κάποιο σημείο της συνέντευξης.

«Για να είναι γλυκιά η ζωή, για να επιβιώσουμε και για να μην υποφέρουμε, είναι πιθανό να κλείνουμε τα μάτια σε κάποια πράγματα και να βλέπουμε μόνο τα ωραία. Μέχρι την ημέρα που συνειδητοποιούμε ότι είμαστε περιτριγυρισμένοι από άτομα που δεν είναι αναγκαστικά καλά για εμάς».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Ένας νεκρός μετά από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός
Μερικοί από τους τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ένας άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο οδηγός του λεωφορείου «ήταν ο τελευταίος που μπόρεσε να απεγκλωβιστεί, γιατί είχε σφηνωθεί»
Γερμανία
Ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό, Ντομινίκ, ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού και φόνου
Ο Ντομινίκ Πελικό υπενθυμίζεται ότι καταδικάστηκε το 2024 σε κάθειρξη 20 ετών επειδή νάρκωνε τη σύζυγό του και επέτρεπε σε δεκάδες αγνώστους να τη βιάζουν μέσα στο σπίτι της οικογένειας
πελικό
Τα «μαζεύει» ο Ράμα για τους Έλληνες «κληρονόμους του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη» – Μιλούσε λέει, «φιλικά και χιουμοριστικά»
«Είναι απίστευτο ότι μια φράση που ειπώθηκε για πλάκα μπορεί να βγει εντελώς από το πλαίσιο και να μετατραπεί σε δημόσια διαμάχη που τροφοδοτείται από εθνικιστικό πάθος» γράφει σε ανάρτησή του
Έντι Ράμα 30