Κόσμος

Συγκλονίζει ο Αντεμπαγιόρ: «Με έφτασαν στην αυτοκτονία οι γονείς μου»

Ανακουφισμένος αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που αποκάλυψε το μαρτύριο που ζούσε από την οικογένειά του.

“Είμαι αηδισμένος που τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το στάδιο, αλλά αισθάνομαι ανακούφιση που μίλησε για αυτό”, σημείωσε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Αποκάλυψε ότι οδηγήθηκε επανειλημμένα στο χείλος της αυτοκτονίας από την οικογένειά του.

Ο πρώην άσσος της Άρσεναλ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που τώρα παίζει στην Τουρκία έφτασε στο χείλος της αυτοκτονίας από τις απαιτήσεις της οικογένειάς του για χρήματα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανοίχτηκε για το μαρτύριο που ζούσε μετά από χρόνια σιωπής. Η οικογένειά του, όπως αποκάλυψε ο 33χρονος που αγωνίζεται για την Istanbul Basaksehir, ήταν χειριστική και του ζητούσαν μόνο χρήματα.

Συγκλονιστική εξομολόγηση Αντεμπαγιόρ

Μιλώντας στο περιοδικό So Foot, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ αποκάλυψε την επίδραση της οικογένειάς του στην ψυχική του υγεία. “Ένιωσα να θέλω να αυτοκτονήσω τόσες πολλές φορές. Το κρατούσα μέσα μου για χρόνια. Η καριέρα μου στο ποδόσφαιρο θα τελειώσει σε 3 ή 4 χρόνια. Αντίθετα θα κουβαλώ για πάντα το όνομα της οικογένειάς μου. Τα πράγματα είναι δύσκολα όταν δουλεύεις σκληρά για να βγάλεις την οικογένειά σου από τη φτώχεια αλλά και πάλι είναι εναντίον σου.

Πάντα έλεγα στα μικρότερα αδέρφια μου ότι ήμασταν θύματα από τις οικογένειές μας. Συχνά αλλάζω τον αριθμό του τηλεφώνου μου ώστε να μην μπορεί η οικογένειά μου να επικοινωνήσει μαζί μου. Με παίρνουν όχι για να με ρωτήσουν πώς είμαι αλλά για να απαιτήσουν χρήματα. Με είχαν πάρει ενώ είχα τραυματιστεί και έκανα εξετάσεις για να με ρωτήσουν αν θα μπορούσα να πληρώσω το σχολείο ενός παιδιού. Τουλάχιστον ρώτησέ με πρώτα πώς είμαι πριν το κάνεις!”.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η βασίλισσα Καμίλα στο «The Tower Remembers» στο Λονδίνο για την 80η επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
Χιλιάδες παπαρούνες, το σύμβολο της μνήμης στη Βρετανία, τοποθετήθηκαν προκειμένου να σχηματίσουν έναν κόκκινο «καταρράκτη» που κυλά από μία γωνία του Πύργου έως το γρασίδι ακριβώς από κάτω
Η βασίλισσα της Βρετανίας Καμίλα επισκέπτεται τον Πύργο του Λονδίνου για να δει την έκθεση κεραμικών παπαρούνων για την 80ή επέτειο του τέλους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Φρίντριχ Μερτς: Από την ήττα από τη Μέρκελ και την απόσυρση μέχρι τη μεγάλη επιστροφή και την καγκελαρία
Από το 2009 έως το 2018 ο Μερτς ήταν εκτός πολιτικής, ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις ακόμη και με τη διάσημη ποδοσφαιρική ομάδα Borussia Dortmund και έγινε πολυεκατομμυριούχος
Ο νέος Καγκελάριος της Γερμανίας, Φρίντριχ Μερτς