Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Συγκλονίζει ο Γκάρι Όλντμαν: Η μητέρα μου έζησε για να με δει να παίρνω το Όσκαρ

Συγκλονίζει ο Γκάρι Όλντμαν: Η μητέρα μου έζησε για να με δει να παίρνω το Όσκαρ

Ο Γκάρι ‘Ολντμαν κέρδισε πέρυσι το Όσκαρ ‘Α Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «The Darkest Hour» όπου ερμήνευσε με μαεστρία τον ρόλο του Ουίνστον Τσόρτσιλ. Όλοι θυμόμαστε τον λόγο που έβγαλε παίρνοντας το χρυσό αγαλματίδιο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μητέρα μου που είναι μεγαλύτερη σε ηλικία από τα Όσκαρ, θα κλείσει σύντομα τα 99, και παρακολουθεί την τελετή από τον καναπέ της. Λέω στην μητέρα μου, σ’ ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη. Βάλε την τσαγιέρα στην φωτιά, φέρνω το Όσκαρ στο σπίτι».

Δυστυχώς, τρεις μήνες μετά από εκείνη την ημέρα η μητέρα του Γκάρι Όλντμαν πέθανε και σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος στην Daily Mail κρατήθηκε στην ζωή μόνο και μόνο για να τον δει να κερδίζει το Όσκαρ. «Πάντα πίστευε σ΄εμένα, ήταν αισιόδοξη. Εγώ, όχι τόσο αλλά νομίζω ότι κρατήθηκε ζωντανή για να με δει να το κερδίζω. Το λέω αυτό γιατί με το που επέστρεψα σπίτι η υγεία της άρχισε να επιδεινώνεται ραγδαία».

Ο Γκάρι Όλντμαν λέει ότι η μητέρα του ήταν η ηρωίδα του. Και πως να μην το λέει αφού μεγάλωσε τον ίδιο και την αδερφή του από όταν ήταν 7 ετών όταν τους εγκατέλειψε ο πατέρας τους. Τα τελευταία χρόνια της ζωής της η μητέρα του Καθλίν έμενα μαζί του και όπως λέει ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες της ζωής της φρόντισαν να την γεμίσουν αγάπη, γέλιο και αγκαλιές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις