Κόσμος

Συμφωνία για το Brexit ψάχνουν Μέρκελ και Τζόνσον

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Άνγκελα Μέρκελ συμφώνησαν να κινηθούν δραστήρια και να πετύχουν μια συμφωνία για το Brexit.

Ο Μπόρις Τζόνσον είχε μια δύσκολη ημέρα χθες στο Λουξεμβούργο καθώς αποδοκιμάσθηκε έντονα από διαδηλωτές για το Brexit και τα άκουσε για τα καλά από τον πρωθυπουργό, Ξαβιέ Μπετέλ.

Σήμερα ο Τζόνσον είχε συνομιλία με την Άνγκελα Μέρκελ, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για να εξασφαλίσει μια συμφωνία για το Brexit ενώ ο εκπρόσωπός του, τόνισε πως οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι πρέπει να εργασθούν με διεθνείς εταίρους για να δώσουν μια συλλογική απάντηση στις επιθέσεις του περασμένου Σαββάτου εναντίον σαουδαραβικών πετρελαϊκών εργοστασίων.

Ο Τζόνσον και η Μέρκελ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ συμφώνησαν επίσης πως υπάρχει ανάγκη να αποκλιμακωθούν οι εντάσεις στην περιοχή και πως έχουν μια κοινή προσέγγιση στο θέμα του Ιράν, το οποίο κατηγορήθηκε από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για την επίθεση εναντίον των σαουδαραβικών πετρελαϊκών εγκαταστάσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συναντήθηκε με νεαρές αθλήτριες στη Σαουδική Αραβία και έδειξε τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου επισκέφθηκε έναν χώρο αστικής ανάπλασης στο Ριάντ, προτού συναντηθεί με αθλήτριες στο προπονητικό κέντρο ποδοσφαίρου, και κατόπιν παραστεί σε ένα τουρνουά e-sports
Πρίγκιπας Γουίλιαμ
Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τον απαγωγέα της μητέρας της παρουσιάστριας του NBC
Η κάμερα στο κουδούνι της εξώπορτας στο σπίτι της Νάνσι Γκάρθι είχε ανιχνεύσει κίνηση, όμως οι αρχές δήλωσαν ότι δεν είχαν καταφέρει να ανακτήσουν το βίντεο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου
Ο απαγωγέας της Νάνσι Γκάρθι