Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Συναγερμός! Έστειλαν φάκελο με λευκή σκόνη στον γιο του Τραμπ – Η γυναίκα του στο νοσοκομείο

Συναγερμός! Έστειλαν φάκελο με λευκή σκόνη στον γιο του Τραμπ – Η γυναίκα του στο νοσοκομείο

– Στο νοσοκομείο η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ
– Άνοιξε φάκελο που περιείχε λευκή σκόνη
– Μεταφέρθηκε με δύο ακόμα ανθρώπους για εξετάσεις

Σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη έχει μεταφερθεί η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, Βανέσα. Άνοιξε φάκελο που περιείχε λευκή σκόνη. Συναγερμός έχει σημάνει στην οικογένεια του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ. Έστειλαν φάκελο με λευκή σκόνη στον γιο του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και τον άνοιξε η γυναίκα του.

Η 40χρονη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ άνοιξε το γράμμα λίγο μετά τις 10 το πρωί. Αφού τέθηκε σε καραντίνα από τους πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με δύο ακόμα ανθρώπους στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ανάμεσά τους η μητέρα της που βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιμή.

Το πρώην μοντέλο άρχισε να βήχει και να νιώθει ναυτία μόλις άνοιξε τον φάκελο με τη λευκή σκόνη που είχε παραλήπτη τον σύζυγό της.

Ο φάκελος εστάλη στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην East 54th street στο Μανχάταν, με τη γυναίκα του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.  Το συγκρότημα διαμερισμάτων όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα βρίσκεται στην πολυτελή συνοικία του Μανχάταν Σάτον Πλέις, κοντά στο Ιστ Ρίβερ. Το διαμέρισμα ενδεχομένως είναι η οικία της μητέρα της Βανέσας Τραμπ, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

Η Βανέσα Τραμπ, πρώην μοντέλο, και ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έχουν πέντε παιδιά.

Όλοι, σύμφωνα με αξιωματούχους, φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους. Έχει πλέον ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό που προκάλεσε τρόμο στην οικογένεια Τραμπ.

«Η ουσία έφθασε μέσω του ταχυδρομείου και είχε ως παραλήπτη τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ», επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, ο Κάρλος Νιέβες.

“Η ουσία θεωρήθηκε μη επικίνδυνη και μεταφέρεται σε εργαστήριο στη Νέα Υόρκη για περαιτέρω ανάλυση” δήλωσε ο εκπρόσωπος του NYPD Peter Donald. Αστυνομικοί και άντρες των μυστικών υπηρεσιών πραγματοποιούν έρευναστο διαμέρισμα του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ είχε απομακρύνει τη φρουρά του τον περασμένο Σεπτέμβριο επειδή ήθελε περισσότερη ιδιωτικότητα. Αυτό βέβαια κράτησε λίγο καθώς επέστρεψαν ξανά μια εβδομάδα αργότερα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας από τους γιους του Αμερικανού προέδρου έχει δεχτεί παγιδευμένο δέμα. Τον Μάρτιο του 2016 ο Έρικ Τραμπ είχε δεχτεί στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη πακέτο που περιείχε ύποπτη λευκή ουσία.

Η γνωριμία μέσω Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ παντρεύτηκε τη Vanessa Hayden τον Αύγουστο του 2005 στο κτήμα του πατέρα του στο Palm Beach στη Φλόριντα. Τους είχε συστήσει ο πατέρας του σε επίδειξη μόδας που είχαν παρευρεθεί μαζί την προηγούμενη χρονιά.

Έχοντας γνωριστεί στην αρχή του σόου, ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν τόσο ενθουσιασμένος μαζί της που της ξανασύστησε τον γιο του. “Ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε και μου είπε “δεν νομίζω να έχεις γνωρίσει τον γιο μου Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ” είχε δηλώσει στους New York Times η Βανέσα το 2016. “Ναι, μόλις γνωριστήκαμε, πριν από πέντε λεπτά” του είπε τότε.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι αφότου βρέθηκαν για τρίτη φορά σε πάρτι και τους σύστησε ξανά κοινός τους φίλος. Στα 26 του ο γιος του Αμερικανού προέδρου της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε κοσμηματοπωλείο με ένα δαχτυλίδι 100.000 δολαρίων και τα φλας των παπαράτσι να έχουν πάρει φωτιά. Φέρεται να του έδωσαν δωρεάν το δαχτυλίδι για λόγους δημοσιότητας.

Έχουν αποκτήσει 5 παιδιά και από τότε που ο πατέρας του και η αδερφή του Ιβάνκα μετακόμισαν στην Ουάσινγκτον έχει αναλάβει με τον μικρότερο αδερφό του Έρικ τον έλεγχο της οικογενειακής εταιρείας.

Πηγή: Αbc7ny, RT

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις