Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Συναγερμός στην Ιντιανάπολις: Πυροβολισμοί σε εγκαταστάσεις της FedEx – Πληροφορίες για θύματα

Συναγερμός στην Ιντιανάπολις: Πυροβολισμοί σε εγκαταστάσεις της FedEx – Πληροφορίες για θύματα

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Πέμπτης (15/4) στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε εγκαταστάσεις της FedEx. Αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς και επτά τραυματίες, ενώ ο δράστης της επίθεσης αυτοκτόνησε. 

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει ΝBC Νews, επιβεβαιώθηκε από τις τοπικές αρχές, αν και η εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στα ερωτήματα του μέσου. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η περιοχή αποκλείστηκε.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ινδιανάπολης δήλωσε ότι οι αρχές εκτιμούν ότι δεν υπάρχει πλέον ενεργή απειλή για την κοινότητα. «Έχουμε πολλούς ανθρώπους με τραύματα από σφαίρες», επεσήμανε η Τζίνα Κουκ, ενώ πρόσθεσε ότι κάποιοι τραυματίες έχουν διακομιστεί σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής.

Νωρίτερα αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι υπάρχουν πολλά θύματα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημος απολογισμός για το περιστατικό.

Η αστυνομία ζήτησε από τους συγγενείς των εργαζομένων στη FedEx να μεταβούν στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών FedEx που βρίσκεται στη Μίραμπελ Ρόουντ, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης, αργά χθες Πέμπτη, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WRTV.

Δείτε βίντεο:

«Ενημερωθήκαμε για το τραγικό περιστατικό στις εγκαταστάσεις μας κοντά στο αεροδρόμιο της Ιντιανάπολις» αναφέρει σε δήλωση της η FedEx. «Προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια και οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν (σ.σ. από το περιστατικό). Προσπαθούμε να συλλέξουμε πληροφορίες και συνεργαζόμαστε με τις αρχές» προσθέτουν.

Με πληροφορίες από ΝBC Νews και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις