Κόσμος

Συναγερμός! Το NATO έχασε ρωσικό υποβρύχιο στην ανατολικη Μεσόγειο!

“Κόκκινος” συναγερμός στο NATO που “έχασε” ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο στην Ανατολική Μεσόγειο. Η ναυτική παρουσία των Ρώσων έχει κατακόρυφα αυξηθεί με τέσσερα υποβρύχια και τέσσερα αρματαγωγά να πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο, ή να πλέουν προς αυτή! 

Το NATO έχει “χάσει” ένα από τα τέσσερα πυρηνικά υποβρύχια, το Nowitzki, το οποίο παρακολουθούσε αμερικανικό πλοίο. Και είναι τέτοια η ανησυχία και η κινητοποίηση του NATO, που η πληροφορία για την αναζήτηση του “κόκκινου υποβρυχίου” έχει φθάσει στην Αθήνα!

Η Μόσχα στέλνει στην ανατολική Μεσόγειο με προορισμό τη Συρία ,τέσσερα αρματαγωγά πλοία!

Διαβάστε λεπτομέρειες στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καλούν το Ιράν σε «αυτοσυγκράτηση» μέσω κοινής δήλωσης – «Καταδικάζουμε την δολοφονία διαδηλωτών»
«Οι ιρανικές αρχές έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τον λαό τους και οφείλουν να εγγυώνται την ελευθερία της έκφρασης και την ειρηνική συνάθροιση χωρίς φόβο αντιποίνων» τονίζουν οι τρεις ηγέτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς κάθεται μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, και τον Κίρ Σταρμερ, πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου
Σύμβουλος του Πούτιν απειλεί με βαλλιστικούς πυραύλους της ΕΕ: «Δεν υπάρχουν συστήματα αεράμυνας ικανά να τους αναχαιτίσουν»
Η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάγια Κάλας, κάλεσε τις χώρες - μέλη «να ψάξουν πιο βαθιά» στα αποθέματα της αντιαεροπορικής άμυνάς τους και «να ανταποκριθούν τώρα»
Στρατιωτικοί συμμετέχουν σε αυτό που το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκαλεί ανάπτυξη του ρωσικού πυραυλικού συστήματος Oreshnik με υπερηχητική ταχύτητα και πυρηνική ικανότητα