Κόσμος

Συνελήφθη μετά από 18 χρόνια για το βιασμό ενός παιδιού

Για 18 χρόνια οι αρχές της Καλιφόρνια τον έψαχνα για τον βιασμό ενός τετράχρονου κοριτσιού και τελικά συνελήφθη στην Γουατεμάλα.

Ένας άντρας από την Καλιφόρνια, ο οποίος καταζητείτο επί 18 ολόκληρα χρόνια από τις αστυνομικές αρχές για το βιασμό ενός τετράχρονου κοριτσιού, συνελήφθη στη Γουατεμάλα και εστάλη στις ΗΠΑ προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο Τζέφρι Ριντ Πάρις, 65 ετών, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Γουατεμάλας την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε εκπρόσωπος του Εφ Μπι Άι. Συνέχισε λέγοντας ότι ο φυγάς, ο οποίος χρησιμοποιούσε διαφορετική ταυτότητα, δεν αντιστάθηκε και φαινόταν να έχει επίγνωση σχετικά με το λόγο για τον οποίο συνελήφθη.

Ο άντρας απελάθηκε στις ΗΠΑ το Σάββατο, συνοδεία του Εφ Μπι Άι. Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει που βρισκόταν ο άντρας αυτά τα 18 χρόνια αλλά πιθανώς είχε περάσει τα περισσότερα στη Γουατεμάλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα