Κόσμος

Συνεχίζεται το πάρτι εξαγορών!

Στη Unilever η Sara Lee

Την εξαγορά του τμήματος καλλυντικών της αμερικάνικης εταιρείας Sara Lee Corp. ανακοίνωσε η αγγλο-ολλανδική πολυεθνική Unilever, έναντι του ποσού των 1,28 δισ. ευρώ.

Η εξαγορά είναι στο τελικό στάδιο, χρειάζεται μόνο την έγκριση των αρμόδιων αρχών για να προχωρήσει.

Μετά την ανακοίνωση, οι μετοχές και των δύο εταιρειών σημείωσαν μικρή πτώση. Η Sara Lee έχει χάσει φέτος το 7,7% της χρηματιστηριακής της αξίας, ενώ η μετοχή της Unilever έχει σημειώσει φέτος άνοδο 11%.

M. Μπαγιώτα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
3
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου