Κόσμος

Τα … ντέρμπι προκαλούν καρδιακές παθήσεις!

Έρευνα έδειξε ότι τα ποσοστά των ανδρών που παρουσιάζουν καρδιακές παθήσεις τριπλασιάζονται όταν παίζει η ομάδα τους.

Τα ποδοσφαιρικά ντέρμπι απειλούν την καρδιά! Αυτό προκύπτει από έρευνα του Αυστραλιανού Ιδρύματος για τις Καρδιακές Παθήσεις.Σύμφωνα με την έρευνα αυτή τα ποσοστά των ανδρών, που παρουσιάζουν καρδιακές παθήσεις ή πεθαίνουν από καρδιά,τριπλασιάζονται, όταν αγωνίζεται η ομάδα τους και μάλιστα σε ντέρμπι!

Ο Δρ Ρόμπερτ Γκρένφελ κάλεσε όλους τους άνδρες, άνω των 45 ετών, να κάνουν καρδιακό τεστ λέγοντας ότι το ίδρυμα έχει μια υπηρεσία,που κάνει δωρεάν αξιολόγηση σε όλους, έτσι ώστε να ξέρουν να κινδυνεύουν από καρδιακή πάθηση.

Η υπηρεσία αυτή συγκεντρώνοντας πληροφορίες για τη χοληστερίνη τους, την πίεσή τους, το ζάχαρο,αλλά και αν είναι καπνιστές ή όχι, μπορεί να προβλέψει ποιες είναι οι πιθανότητες να υποστούν έμφραγμα στην επόμενη πενταετία.

Διαβάστε

Η μεταβολή των παλμών της καρδιάς κρύβει κινδύνους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι